hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aslı, Ateşböceği dizisi 3. bölümde son kozunu oynadı

    Aslı, Ateşböceği dizisi 3. bölümde son kozunu oynadı
    expand

    Ateşböceği yeni bölüm fragmanı Aslı ve arkadaşının Teoman hakkında görüşlerini açıkladığı 13 Temmuz'daki bölümün ardından merakla beklenmeye başlandı. Öte yandan Aslı, arabanın anahtarlarını Barış'a teslim ederek aralarında soğuk rüzgarların esmesine neden oldu. Teoman'ın sevgilisinin olmadığını öğrenen Aslı'nın arkadaşı ise ona karşı olan tavrını değiştirme kararı aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ateşböceği son bölümde Aslı ve diğerleri arasında yaşanan önemli gelişmeler dikkat çekmiş önceki bölümde birlikte çıktıkları tekne gezisinde yakınlaşan Barış ve Aslı bu kez gergin bir dönem geçirmişti. Barış'ın Aslı'dan arabanın anahtarlarını istemesi ve ona karşı tavır alması ise dizinin takipçilerini üzmüştü. Ateşböceği'nin yeni bölüm fragmanının pazar günü yayınlanması beklenirken dizideki diğer gelişmeler gelecek bölümün tanıtım videosunda ortaya çıkacak...

    ATEŞBÖCEĞİ 3. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    Star TV’nin yeni dizisinin gelecek bölümünün tanıtım videosunun yayınlanmasıyla birlikte 13 Temmuz’da yaşanacak gelişmeler de ortaya çıktı. İlayda’nın tüm oyunlarına rağmen Barış’ın güvenini kazanan Aslı onun yanında çalışmaya başlamış ve görevini başarılı bir şekilde yerine getirmişti. Aslı’nın aracı kullandığı esnada cam silmeye gelen küçük çocuk “Abi bence siz evlenin bu kızdan iyisini bulamazsın” yorumunda bulunmuş ve ikilinin gülüşmesine neden olmuştu. Gelecek bölümde ise Aslı, Barış’ın yanına giderek “Barış Bey nişanlınız işten ayrılmamı istiyor” diyerek kendisini affettirmeye çalışacak.

    ATEŞBÖCEĞİ’NDE GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

    Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan dizide Aslı, şoförlük için Barış’a iş başvurusunda bulunmuş ve değerlendirme sonucu işe alınan Aslı bu konudaki marifetlerini göstermişti. Barış’ı Aslı’dan kıskanan İlayda ise ona tuzak kurmaya çalışmış ancak Aslı’nın dürüst olması nedeniyle herhangi bir sorun yaşanmamıştı. Barış’ı zor duruma düşürmek için elinden geleni yapan İlayda gelecek bölümde “Üzgünüm Barış kaybettin” dese de hiç beklemediği bir durumla karşılaşarak Barış’ın diğer planını öğrenecek. Hakan ise teyzesi Cahide’nin kendisi için bulduğu kızı oldukça beğenecek ve evlilik konusundaki isteğini annesiyle paylaşacak. Handan’ın ise oğlunun evlilik konusunda ikna edilip edilemeyeceği gelecek bölümlerde ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow