hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BJK'dan "Portekiz çetesi" açıklaması

    BJKdan Portekiz çetesi açıklaması
    expand

    Beşiktaş Kulübü, yabancı oyunculara yönelik son dönemde basında yer alan transfer söylentilerinin, takımın moralini ve konsantrasyonu bozmaya yönelik olduğunu ileri sürdü.

    Beşiktaş Kulübü, bir gazetede "Portekiz çetesi sahibinden satılık" başlığıyla yayımlanan ve siyah-beyazlı kulübün tüm Portekizli oyuncularla yolları ayırma niyetinde olduğu yönündeki iddiaları içeren habere yazılı açıklamayla tepki gösterdi.

    Oyuncuların Beşiktaş'ın "kölesi değil" sözleşmeli futbolcuları olduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi:

    "Beşiktaş, her biri saygın bireyler ve iyi ahlaklı sporcular olan futbolcularının 'sahibi' değil, sadece işverenidir. 'Sahibinden satılık' gibi ifadeler, son derece çirkin, geri bir anlayışı yansıtan ifadelerdir. Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak bu ifadeleri kınıyoruz. Beşiktaş futbol takımı, olanca gücüyle bu hafta sonu başlayacak olan altı maçlık 'Süper Final'e hazırlanırken, olmayan senaryolar ve teklifler üzerinden ve olmayan rakamlar telaffuz edilerek çıkarılan transfer söylentileri, sadece futbolcularımızın ve yönetimimizin değil taraftarımızın da moralini ve konsantrasyonunu bozmaya yönelik olarak değerlendirilmektedir. Büyük Beşiktaş taraftarı, daha önce defalarca tekrar edilmiş bu acemi yıpratma senaryosuna kanmayacak kadar uyanıktır. Taraftarımızdan her zaman olduğu gibi takımının arkasında durmasını, takımını bu senaryoları da boşa çıkaracak şekilde desteklemesini canı gönülden istiyoruz."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow