hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Danimarka'da seks yasağı!

    Danimarkada seks yasağı
    expand

    Danimarka milli takımı teknik direktörü Morten Olsen oyuncularına seksi yasaklayarak 7 şart koydu.

    Olsen'in milli takım oyuncularına koyduğu şartlar arasında maç öncesi eşleri ve sevgililerini görme yasağı da var.

    Oyuncular sevgili ve eşlerini sadece maçtan sonra kısa bir süre görebilecekler ancak eşleri oyuncularla seks yapmaya vakit bulamayacak kadar çabuk bir şekilde yanından ayrılmak zorunda kalacaklar.

    Milli Takım Sözcüsü Lars Berendt Kolobrzeg'de Danimarka milli takımının kaldığı otelde yaptığı açıklamada Morten Olsen'in saha içi ve dışında oyuncularına sıkı şartlar getirdiğini belirterek, eşleri ya da sevgilileri ile öpüşmelerini, seks yapmalarını yasaklayarak, aileleri ve yakın arkadaşları ile görüşmelerini sınırlandırdığını söyledi.

    Lars Berendt "Morten Olsen oyuncuların eşleri ve çocuklarının kaldığımız hotelin lobisinde ziyaretlerine izin verdi ancak görüşmeler kesinlikle odalarında yapılmayacak. Ayrıca hangi oyuncunun kimle görüştüğü liste halinde Morten Olsen'e sunulacak"dedi.

    Danimarkalı oyuncular Morten Olsen'in şartlarını kabul ettiklerini ve şartların dışına çıkmayı düşünmediklerini belirterek, benzeri kuralların Alman milli takımı için de geçerli olduğunu söylediler.

    Şartlar şöyle:

    1) Sevgili, eş ve çocuklar sadece otelin lobisinde ziyaret edebilecekler, odada görüşme yasak. Ziyarete kimlerin geldiği Morten Olsen'e bildirilecek. Seks ve öpüşmek yasak.

    2) Alkol kullanımı ise, oyuncular yatmadan önce bir kadeh şarap yada bir bira içebilecekler. Otelin barında sarhoş olacak derecede içmek veya odaya kaçak içki sokmak yasak.

    3) Sigara kullanımı için şart yok çünkü milli takımda sigara kullanan yok.

    4) Twitter ve Facebook gibi sosyal medyalar oyunculara yasak.

    5) İzin verildiği zaman tur atmak serbest fakat en geç 23.30'da odada olmak şartıyla.

    6) Resmi davetler için takım elbise, tur ve idman için eşofman giyilecek

    7) Oda dışında cep telefonu kullanmak yasak, idman veya başka bir amaçla odadan çıkınca cep telefonu ile konuşulmayacak.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow