hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Liverpool Nuri Şahin için atağa kalktı

    Liverpool Nuri Şahin için atağa kalktı
    expand

    Liverpool UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında İskoçya'nın Hearts ekibini deplasmanda 1-0 mağlup etti. Maçtan sonra basın toplantısı düzenleyen Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Nuri Şahin transferinin 24 saat içinde bitmesini istediğini söyledi.

    Liverpool menajeri Brendan Rodgers, yaptığı açıklamada Nuri Şahin'i istediklerini doğrulayarak bu transferin 24 saat içerisinde bitmesini istediğini ifade etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rodgers, "Nuri kalitesini ispatlamış önemli bir oyuncu. Umarım onunla ilgili gelişmeler bizim lehimize olur ve kadromuza katabiliriz." şeklinde konuştu.

    Liverpool Menajeri Brendan Rodgers, Real Madrid'in orta saha oyuncusu Nuri Şahin'i kiralık olarak kadrolarına katabileceklerini açıkladı.

    Türk orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon başında Dortmund'dan İspanyol devine transfer olmuş ancak Jose Mourinho'nun gözüne girmeyi başaramamıştı.

    Mourinho'nun Nuri Şahin'in eski yardımcısı Brendan Rodgers'ın takımı Liverpool'a gitmesini istediği biliniyordu. Mourinho son açıklamasında ise fikir değiştirmiş Nuri'nin Tottenham, Arsenal, Liverpool üçlüsünden herhangi birine gidebileceğini söylemişti.

    Arsenal menajeri Arsene Wenger de geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Nuri'yi kiralık olarak kadrolarına katabileceklerini ifade etmişti. Ancak Rodgers, yaptığı açıklama ile Liverpool'un da Nuri'nin peşini henüz bırakmadığını dile getirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow