hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kumaş boyama fabrikasında yangın

    Kumaş boyama fabrikasında yangın
    expand

    İstanbul Sultangazi'de bir kumaş boyama fabrikasında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangının tiner tanklarına sıçramadan söndürülmesi olası bir faciayı önledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Habibler mahallesinde bulunan Divateks adlı fabrikanın boyahane ve tekstil terbiye kısmında saat 22.45 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle alevler kısa sürede işyerini tamamen sardı.

    Habipler itfaiyesi yangına müdahalede yetersiz kalınca 11 ilçeden daha itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi.

    Ekipler alevlerin tiner tanklarına ve çevredeki diğer fabrikalara ulaşmaması için yoğun çaba harcadı. Yangın yaklaşık 3 saat süren çalışma sonucu söndürüldü.

    Alevlerin tiner tanklarına ulaşmamış olmasının olası bir faciayı önlediği belirtildi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.


    Saatler sonra söndürüldü  

    Sultangazi'deki kumaş boyama fabrikasında çıkan yangın saatler sonra söndürüldü. Sultangazi, Eski Habibler Mahallesi Orkideler Caddesi'ndeki kumaş boyama fabrikasında dün saat 22.00 sularında çıkan yangın, başta Habibler ve Sultangazi olmak üzere çevre ilçelerden gelen takviye ekiplerin yoğun çabası sonrası tamamen söndürüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaralı ve can kaybının yaşanmadığı yangın nedeniyle fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışma başlatıldı.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow