hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İçişleri Bakanı yeni yıla Hakkari'de giriyor

    İçişleri Bakanı yeni yıla Hakkaride giriyor
    expand

    İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, yeni yıla Hakkari'de giriyor. Şahin, "Yeni yılın barış, kardeşlik ve sevgi yılı olmasını gönülden temenni ediyoruz" dedi.

    2013 yılına Hakkari'de girmek için uçakla Van'a gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ferit Melen Havaalanı'nda Van Valisi Münir Karaloğlu, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güvenç, vali yardımcıları, AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras ve partililer tarafından karşılandı. Daha sonra karayolu ile Hakkari'ye geçen Bakan Şahin, Hakkari Valiliği'ni ziyaret etti.

    Vali Orhan Alimoğlu tarafından karşılanan Şahin, valilik makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, 2013 yılını Hakkari'de çalışma arkadaşları ve
    vatandaşlarla karşılamak üzere kentte bulunduğunu söyledi.

    "Yeni yılın barış, kardeşlik ve sevgi yılı olmasını gönülden temenni ediyoruz" diyen Şahin, basın mensuplarının da yeni yılını kutladı.

    Açıklamasının ardından Vali Alimoğlu, Van Valisi Karaloğlu, Müsteşar Yardımcısı Aziz Yıldırım, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı İsmail Baş, Jandarma Harekat Komutanı Tümgeneral Mehmet Çörten ve diğer ilgililerle basına kapalı toplantı yapan Şahin, 45 dakika süren görüşmeden sonra bir otelde verilen akşam yemeğine katıldı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow