hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika... Barış Atay serbest bırakıldı

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in şikayeti üzerine açılan davada ifade vermediği gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılarak Muğla'nın Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesi'nde gözaltına alınan Barış Atay savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Barış Atay, dün saat 22.00 sıralarında eşiyle tatil için geldiği Dalyan'da kaldığı otelde gözaltına alınarak Dalyan Jandarma Karakol Komutanlığı'na götürüldü. Atay'ın, hakkında açılan davada ifade vermeye gitmediği için yakalama kararı nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi. 

    Barış Atay serbest bırakıldı

    Ünlü oyuncunun avukatı Efkan Bolaç Twitter'da 'Ortaca Savcılığı'nda ifadesi alınan Barış Atay serbest bırakıldı' açıklaması yaptı. Bolaç, oyuncu Barış Atay'ın gözaltına alınma sebebinin Yusuf Yerkel hakkında yazdığı bir tweet olduğunu ifade etti. 

    'Söylediklerimizin arkasındayız'

    Adliye çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Barış Atay, gözaltına kararına tepki göstererek, "Her şeyi hakaret olarak algılıyorlar. Bu karar, Yusuf Yerkel denen şahsın öz güveninin nerelere ulaştığının bir kanıtı. Söylediklerimizin arkasındayız. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük iş kazasında ölen 301 işçi ile hiçbir empati kurmadan yerdeki bir madenciyi tekmeleyecek kadar bir öz güven duyuyorsanız halkın hakkınızda ne dediği konusunda da aynı öz güvenle durmak zorundasınız” şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Barış Atay, 22 Kasım 2013'te Redhack soruşturması kapsamında polis tarafından gözaltına alınmış, 3 gün sonra serbest bırakılmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow