hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beyaz Show yeni bölüm konukları açıklandı! İşte 9 Şubat fragmanı ve konukları...

    Beyaz Show yeni bölüm konukları açıklandı İşte 9 Şubat fragmanı ve konukları...
    expand

    9 Şubat Cuma günü ekranda olacak Beyaz Show yeni bölüm fragmanı ile programın bu haftaki konuklarını paylaştı. Sinema ve TV dünyasının usta isimlerinin ağırlanacağı özel programda geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi sosyal medya fenomenleri de yer almaya devam edecek. Peki, bu hafta Beyaz Show'un konukları kimler olacak ve program ne zaman başlayacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beyaz Show konukları ile 9 Şubat Cuma günü de takipçilerini ekrana kilitlemeye devam edecek . Ünlü isimleri ve sosyal medyanın fenomenlerini ağırlamaya sürdüren Beyaz, bu hafta Hülya Koçyiğit, Cenk Eren, Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ Atacan ve Enes Batur’u konuk edecek. Sevilen eğlence programı 23:45'te Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.


    9 Şubat Cuma konukları

    BEYAZ SHOW’UN KONUKLARI

    Kanal D’den 9 Şubat ile ilgili yapılan açıklama ise şöyle; Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show” a bu hafta; Türk sinemasının efsane ismi Hülya Koçyiğit, muhteşem şarkılarıyla Cenk Eren, Çocuklar Duymasın’ın başrol oyuncuları Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan ve ünlü Youtuber Enes Batur konuk oluyor. Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle “Beyaz Show” bu gece de yine şahane! Sakın kaçırmayın!

    MANDALİNACI VEYSEL’İN ŞANSI AÇILDI

    Sosyal medyada ünlenen fenomen mandalinacı Veysel Mutlu, programa konuk olmuş ve 'Vay Delikanlı Gönlüm' şarkısını söyleyerek tüm stüdyoda büyük beğeni toplamıştı. Veysel Mutlu'yu programa yeniden çağıran Öztürk, Türkiye'nin en büyük müzik yapımcılarından olan Polat Yağcı'nın kendisine bir albüm yapmak istediğini söylemişti. Haberi duyan Veysel ise mutluluktan Beyazıt Öztürk'ün boynuna sarılmıştı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow