hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3 kardeşe 2 yıl boyunca akıl almaz işkence!

    3 kardeşe 2 yıl boyunca akıl almaz işkence
    expand

    Antalya'da 4.5, 8 ve 10 yaşlarındaki 3 kardeşin 2 yıl boyunca ağır işkencelere maruz kaldığı ortaya çıktı. İddiaya göre, çocuklar evlerine misafir olarak gelen bir kişi ve o kişinin arkadaşının fiziksel ve cinsel saldırısına uğradı. Ve bu eziyetlere sessiz kaldığı ileri sürülen anne hakkında da "çocuklarına eziyet etmek" suçundan dava açıldı.

    Antalya'daki bir evde 3 çocuk inanılmaz işkencelere maruz kaldı.

    İddiaya göre, üç kardeş dövüldü, aç bırakıldı. O işkencelerde daha da vahim yöntemler kullanıldı. Hem de anne ve babaları başlarındayken.

    Olay Antalya Cumhuriyet Savcılığı'na eylül ayında gelen şikayet dilekçesiyle ortaya çıktı.

    Dilekçeyi yazan, evinde 2 yıldır misafir olarak ağırladığı kişinin "çocuklarını dövdüğünü, kendisini ölümle tehdit ettiğini" söylüyordu.

    Soruşturma başlatıldı.

    4.5, 8 ve 10 yaşlarındaki 3 erkek çocuk adli muayeneye götürüldü. Üçünün de vücutlarında yanıklar ve darp izleri, dillerinde kesikler vardı. En küçüğünün çene kemiği kırılmış, açlıktan ölmek üzereydi.

    Çocukların ifadeleri kan dondurdu. O ifadelere göre, evlerinde yatılı olarak kalan kişi, 2 yıl boyunca çocukları sopayla dövmüş, aç bırakmış, dillerini kesmişti.

    2 yaşındaki çocuğa cinsel istismar

    En küçük çocuğun ise 2 yaşındayken o kişinin bir arkadaşının cinsel saldırısına maruz kaldığı anlaşıldı. Polis o zanlıyı Gaziantep'te arıyor.

    Çocuklara işkence yapan kişi tutuklandı ve suçlamaları kısmen kabul etti. Hakkında 5 yıldan 45 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Çocukların annesi de "çocuğa eziyet etmek" suçundan hakim karşısına çıkacak.

    Müdahil avukata göre, her iki sanık cinayete teşbbüsten yargılanmalı. Zira iddiaya göre, annenin saldırganla ilişikisi vardı. Kuzeni olan eşinden ayrılmak istiyordu ama ailevi nedenlerden dolayı ayrılamıyordu. Avukat, "çocukların aç bırakılarak ölmesi istenmiş" diyor.

    3 çocuk devlet koruması altına alındı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow