hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yaşar Kemal'in gayriresmi portresi

    Yaşar Kemalin gayriresmi portresi
    expand

    Yapı Kredi Kültür Merkezi'nin düzenlediği "Yazarın Gayriresmi Portresi" yeni döneme hızlı bir başlangıç yapıyor.

    30 Ekim Çarşamba günü, saat 18.30'da, Koç Üniversitesi'nin İstiklâl Caddesi'ndeki ANAMED binasında (Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi) gerçekleşecek söyleşide Türkiye'nin evrensel yazarı Yaşar Kemal ve "gayriresmi portresi" ele alınacak.

    Yapı Kredi Kültür Merkezi, "Beyoğlu Edebiyat Matineleri" adlı edebiyat söyleşilerine bu yeni dönem de tüm hızıyla devam ediyor.

    Her ay gazeteci-yazar Sibel Oral ve Elif Tanrıyar, "Yazarın Gayriresmi Portresi" adlı söyleşi dizisinde Amin Maalouf'tan, Janet Frame'e, Sabahattin Ali'den Özdemir Asaf'a kadar edebiyat dünyasından yerli ve yabancı pek çok önemli konuyu ve konuğu masaya yatırmaya devam ediyor.
     
    Yazarın Gayriresmi Portresi'nin Ekim ayında ele alacağı isim Türkiye'nin evrensel yazarı Yaşar Kemal. Nebil Özgentürk'ün katılacağı etkinlikte, yazarın edebi kimliğinin arkasında yatan insan hikâyeleri meraklı okurla paylaşılacak.

    Söyleşide son kitabı Tek Kanatlı Bir Kuş ele alınırken medya ve edebiyat dünyasından kişilerle yapılan video röportajlar sohbeti renklendirecek.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow