hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gusto, "Aldatma Sanatına Giriş" ile başlıyor

    Gusto, Aldatma Sanatına Giriş ile başlıyor
    expand

    Yazar-yönetmen Gökhan Erarslan ile oyuncular Serkan Kavurt ve Ezgi Hüyükpınar'ın kurduğu Gusto, ilk oyunu "Aldatma Sanatına Giriş" ile tiyatroseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Beş arkadaşın iç içe girmiş hayatları üzerinden ilişkileri ele alan oyun, yaşamın saçmalığını, tüketim toplumunun insani değerleri nasıl yokettiğini yansıtırken, etik kavramı üzerine yeniden düşünmek gerektiğini gözler önüne seriyor.

    Gusto'nun genç ve dinamik ekibi, yola çıkarken yaşadıkları topraklara ait hikayelerden beslenerek oyunlarını hayata geçirdikleri üzerinde duruyor. Amaçları ise, herşeyin rahatça tartışılabildiği şeffaf bir topluma doğru bir adım atmak.
     
    Gusto'nun kurucularından Gökhan Erarslan, Sadri Alışık Tiyatrosu'nda sahnelenen oyunu "Sonbaharı Beklerken" ile tanınıyor.

    Başrollerini Çolpan İlhan, Ahmet Uz ve Begüm Birgören'in paylaştığı oyun, üçüncü sezonuna merhaba derken, Eraslan'ın İstanbul Şehir Tiyatroları'nda aralık ayında sahnelenmeye başlanacak oyunu "Vakti Geldi"nin de provaları tüm hızıyla devam ediyor.

    Tanıdık isimler kadroda
     
    "Aldatma Sanatına Giriş"in kadrosunda Geniş Aile dizinden hatırladığımız Ahmet Akın Canalioğlu, Duru Tiyatro'da Emre Kınay rejisiyle sahnelenen "Nafile Dünya" adlı oyunda dikkatleri üzerine çeken Burak Bayer, aynı oyunda yönetmen yardımcılığını üstlenen Ezgi Hüyükpınar ile Serkan Kavurt ve Sena Karadayı yer alıyor.

    Oyunun prömiyeri 18 Kasım pazartesi saat 20.30'da Emek Sahnesi'nde. Oyunu ayrıca 18 Kasım'dan itibaren her pazartesi Emek Sahnesi'nde izlemek mümkün.

    Biletler ise Mybilet ve Emek Sahnesi gişelerinden temin edilebilir.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow