hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mourinho: "Galatasaray duygusal olarak üstündü"

    Mourinho: Galatasaray duygusal olarak üstündü
    expand

    Real Madrid Teknik Direktörü Jse Mourinho, "Galatasaray duygusal olarak çok üstündü. Bu maçı kazanmayı hak etti" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray'ı eleyerek yarı finale yükselen Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, stat atmosferinin Galatasaray takımını ateşlediğini söyledi.

    Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mourinho, Türk Telekom Arena'daki atmosferden ne kadar etkilendiklerinin sorulması üzerine, atmosferin kendilerini değil Galatasaray'ı etkilediğini kaydetti.

    "Tüm maçlarımızı böyle atmosferlerde oynamak isteriz" diyen Portekizli çalıştırıcı, "Oyuncularım bu atmosferden etkilenmediler ama Türk futbolcular etkilendiler. Bu atmosferi kullanarak muhteşem bir maç çıkardılar. Evet Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiler ama keşke tüm takımlar böyle mücadele ettikten sonra veda etseler. Kalplerini, gururlarını ortaya koyarak çok büyük bir güçle oynadılar" şeklinde konuştu.

    Yöneltilen bir soru üzerine, maçın ikinci yarısında skorun 3-1 olmasının ardından tehlikenin farkına vardıklarını dile getiren Mourinho, oyuna Albiol'u alarak son 10 dakikada beklediklerinden daha az tehlike yaşadıklarını dile getirdi.

    -"Gol yiyeceksek, Sneijder ve Drogba'yı tercih ederim"-

    Jose Mourinho, eski öğrencileri Sneijder ve Dorgba'nın bugün kendi takımına gol attıklarının hatırlatılması üzerine, "Eğer benim takımıma gol atılacaksa, gol yiyeceksek, Sneijder ve Drogba olmasını tercih ederim. Sneijder ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu bundan sonra da gösterecektir. Drogba ise her zaman Drogba'dır. Ölene kadar futbolcu yeteneklerini taşıyacaktır" diye konuştu.

    Mourinho yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

    "Fantastik bir ikinci yarıda Galatasaray'ı gördük. Futbol bu yüzden harika. Galatasaray harika oynadı. Duygusal olarak son derece üstündü bizde. Kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Özellikle 3-1'de tekrar konsantre olduk ve her şey normale döndü. Ama Galatasaray bu maçı kazanmayı haketti.

    Takımım kaybederse kazanan takımı gider tebrik ederim. Bu yüzden gittim Galatasaray'ı soyunma odasına gidip çok iyi bir iş çıkardıkları konusunda tebrik ettim. Kendine çok güvenen çok gururlu bir takımla oynadık."

    İŞTE DEV MAÇIN ÖZETİ...

    DEV MAÇTAN KARELER...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow