hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ronaldo'yla İbrahimoviç'in dev düellosu

    Ronaldoyla İbrahimoviçin dev düellosu
    expand

    2014 Dünya Kupası'na katılacak son 4 Avrupa takımını belirleyecek play-off kuraları çekildi: Portekiz-İsveç, Ukrayna-Fransa,Yunanistan-Romanya, İzlanda-Hırvatistan.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Brezilya'nın 12 Haziran-13 Temmuz 2014 tarihlerinde evsahipliği yapacağı 2014 Dünya Kupası'nın Avrupa kıtası play-off'larında Portekiz ile İsveç, Ukrayna ile Fransa, Yunanistan ile Romanya ve İzlanda ile Hırvatistan eşleşti.

    İsviçre'nin Zürih kentinde bulunan FIFA Genel Merkezi'nde yapılan kura çekiminde, Avrupa kıtası eleme gruplarında ikinci sırada yer alan en iyi 8 takımın, 2014 Dünya Kupası biletini almak için mücadele edeceği play-off turu eşleşmeleri belirlendi.

    Dünya Kupası Elemeleri Direktörü Gordon Savic ve son iki Dünya Kupası'nda İsviçre forması giyen eski futbolcu Alexander Frei tarafından gerçekleştirilen çekiliş sonucunda, Portekiz İsveç'in, Ukrayna Fransa'nın, Yunanistan Romanya'nın, İzlanda ise Hırvatistan'ın rakibi oldu.

    FIFA ekim ayı dünya sıralamasına göre Portekiz 14, Yunanistan 15, Hırvatistan 18, Ukrayna 20, Fransa 21, İsveç 25, Romanya 29 ve İzlanda 46. sırada bulunuyor.

    Play-off maçları 15 ve 19 Kasım'da oynayacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow