hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Roma'ya Torino dur dedi

    Romaya Torino dur dedi
    expand

    İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) lideri AS Roma, 11. haftada deplasmanda Torino ile 1-1 berabere kalarak, bu sezonki ilk puan kaybını yaşadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serie A'da 2013-2014 sezonuna iyi bir giriş yapan ve oynadığı ilk 10 maçın tamamını kazanan başkent ekibi AS Roma, 11. haftada Torino deplasmanında takıldı.

    Torino Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelede, AS Roma 28. dakikada Kevin Strootman ile öne geçse de 63. dakikada Torino'nun golcüsü Alessio Cerci'nin golüne engel olamayınca sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. 

    Torino beraberliğiyle bu sezon ilk kez bir maçta puan kaybı yaşayan sarı-kırmızılı başkent ekibi, İngiliz Tottenham Hotspur'un 1960-1961 sezonunda Premier Lig'de elde ettiği 11 maçlık galibiyet serisi rekorunu egale etme fırsatını da kaçırmış oldu. AS Roma'nın 10 maçlık galibiyet serisi de sekteye uğradı.

    AS Roma, Torino'da 2 puan bıraksa da 31 puanla liderlik koltuğunda yer almaya devam ederken, liderin yakın takipçileri Napoli ve Galatasaray'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Juventus, haftayı galibiyetle kapatarak, liderle aralarındaki 5 puanlık farkı 3'e indirdi.

    Öte yandan, bir diğer başkent takımı ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi (J) Grubu'ndaki rakiplerinden Lazio ise evinde Genoa'ya 2-0 yenilerek, istikrarsız gidişatını sürdürdü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow