hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mancini ne olduğunu anlamamış

    Mancini ne olduğunu anlamamış
    expand

    Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, "İkinci yarıdaki hataları Real Madrid'e karşı yapamazsınız. Eğer onlara fırsat verirseniz sizi teslim alırlar" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda deplasmanda Real Madrid'e 4-1 yenilen Galatasaray'ın teknik direktörü Roberto Mancini, "İkinci yarıdaki hataları Real Madrid'e karşı yapamazsınız. Eğer onlara fırsat verirseniz sizi teslim alırlar" dedi.

    Mancini, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, böyle goller yemeyi hiçbir zaman beklemediklerini söyledi.

    Real Madrid'de çok iyi futbolcular bulunduğunu dile getiren Mancini, "Bu hatalarla tabii ki gol atarlar" değerlendirmesinde bulundu. Takımının ilk yarıdaki oyunundan memnun olduğunu, neredeyse "mükemmel oynadıklarını" savunan Mancini, "Ama ikinci devrede ne olduğunu anlayabilmem için futbolcularla konuşmam lazım. Yapmamız gerektiği gibi ne hücum ne de savunma yaptık" diye konuştu.

    İtalyan teknik adam, Juventus'a karşı oynayacakları gruplarındaki son maçla ilgili ise "Defansta büyük hatalarımız var. Çok çalışmamız lazım. Önümüzdeki 1 ay boyunca çok çok daha çalışmamız lazım. Bu tür hatalarla kazanmak çok zor. Bu hataların geriye dönüşü yok" ifadesini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow