hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İdris Naim Şahin'e şok Tweet!

    İdris Naim Şahine şok Tweet
    expand

    AK Parti'li Şamil Tayyar, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i "3. dönem psikozunda" olmakla ve "Bahçeli'nin omzundan karavana atış yapmakla" suçladı.

    AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Twitter'dan eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i hedef aldı. Tayyar, "Bahçeli'nin omzundan karavana atışa geçen 3. dönem psikozundaki İdris Naim Şahin'in balonunu patlattığı için Sn. Başbakana teşekkür ederim" yazdı.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika ziyareti sonrasında gerçekleştirdiği kabine revizyonunda eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, görevini "İnşallah siz de benim gibi 18 ayda 20 günde değil, gönlünüzün istediği zamanda ayrılırsınız" diyerek Muammer Güler'e devretmişti.

    Görevini kırgın bir şekilde devreden Şahin'in bakanlıktan alınmasını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eleştirmiş ve "Başbakan, AKP'nin yüz akı bakanını kurban vermiştir" demişti.

    Bu konu bugün de AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın gündemindeydi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan İdris Naim Şahin'i hedef alan Tayyar, Şahin'i "3. dönem psikozunda olmakla suçladı" ve görevden aldığı için Başbakana teşekkür etti. Tayyar, Twitter'dan takipçileri ile şu yorumunu paylaştı: "Bahçeli'nin omzundan karavana atışa geçen 3. dönem psikozundaki İdris Naim Şahin balonunu patlattığı için Sayın Başbakana teşekkür ederim."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow