hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eşyalarını kurtarmak isterken canından oldu...

    Eşyalarını kurtarmak isterken canından oldu...
    expand

    Burdur’un Bucak İlçesi’nde ahşap evde çıkan yangında, 39 yaşındaki Recep İnce yanarak can verdi, dumandan etkilenen eşi ve 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı.

    Bucak ilçesi Çamlıca Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde bulunan iki katlı ahşap evin ikinci katında saat 01.30 sıralarında belirlenemeyen bir neden yangın çıktı.

    Ahşap evden alevlerin yükseldiğini fark edenler, itfaiyeye haber verdi.

    İtfaiye ekipleri gelene kadar yangına müdahale eden çevre sakinleri, evdeki Bucak Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan Recep İnce, eşi 36 yaşındaki Ayşe, ile çocukları 9 yaşındaki Emine Esin ve 3 yaşındaki Hacı Ali ’yi kurtardı.

    Dumandan etkilenen İnce ailesine, olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Müdahalenin ardından Ayşe İnce ve çocukları Emine Esin ile Hacı Ali Bucak Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

    Yangına müdahale eden Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri, evin ahşap olması ev yamaçta olmasından dolayı alevleri kontrol altına almakta güçlük çekti. Evde, arka arkaya meydana gelen 2 patlama nedeniyle yangın daha da büyüdü ve alevler tüm binayı sardı.

    Eşyalarını kurtarmak için yanan evine girdi

    Dışarı çıkarıldıktan sonra, bazı eşyalarını kurtarmak isteyen Recep İnce, yeniden yangının devam ettiği eve girdi. Bir daha dışarı çıkamayan Recep İnce’nin yangın söndürüldükten sonra cesedine ulaşıldı.

    Soğutma çalışmaları yapan ekipler, İnce’nin mutfakta bulunan yanmış cesedini dışarı çıkardı. Yangının ardından Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu ve Emniyet Müdürü Rahmi Öztürk olay yerine gelerek bilgi aldı.

    Recep İnce’nin cesedi incelemenin ardından Bucak Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow