hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Annelerini öldürdüler!

    Annelerini öldürdüler
    expand

    İzmir Aliağa'da 2 kız kardeş, kendilerine baskı yaptığını öne sürdükleri anneleri Gülseren Süngü'nün elektroşok cihazıyla başına vurup bayılttıktan sonra bıçaklayarak öldürdü.

    Olay, dün sabah saatlerinde ilçeye bağlı Yeni Mahalle 525 Sokak'ta meydana geldi.

    Bir süre önce üçüncü eşinden boşandıktan sonra iki kızıyla birlikte yaşamaya başlayan ve birahanede garson olarak çalışan Gülseren Süngü  mesai bitimi evine gittikten sonra kendisinden haber alınamadı.

    Bir süre sonra Gülseren Süngü'nün evine giden erkek arkadaşı E.Ş. eve girdiginde Süngü'yü kanlar içinde yerde yatarken buldu.

    Telefonla polisi ve Süngü'nün kızları Şeyda P. ve B.P.'Yi  aradı. İhbar üzerine eve gelen polis ve acil yardım ekiplerinin yaptığı kontrolde, Gülseren Süngü'nün özellikle göğüs bölgesi olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 15 bıçak darbesiyle olay yerinde öldüğü belirlendi.

    Polis ekipleri yaptıkları araştırmada ölen kadının kızları Şeyma P. ve B.P.'yi şüpheli olarak sorguya aldı. Sorgularda Şeyma P. ve B.P.'Nin verdiği ifadelerinde, "Annem bize sürekli eve gelip gitme konusunda baskı yapıyordu. Önce bir elektro şok cihazı aldık. Sabah eve gelince cihazla elektrik verdik. Bayılmayınca elimizdeki cihazla başına vurduk. Bayılınca da bıçakladık" dediler.

    İtiraf üzerine polis ekipleri cinayette kullanılan şok cihazı ve bıçagı 2 genç kızın verdigi adreste  bulurken annelerini öldüren 2 genç kızı gözaltına aldı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow