hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Müdür yardımcısının burnunu kırdı!..

    Müdür yardımcısının burnunu kırdı..
    expand

    Adana'da sınıfta kaldığı ve disiplinsiz davranışları olduğu için okuldan atılan bir kişi tartıştığı müdür yardımcısını iki arkadaşıyla birlikte darp edip burnunu kırdı.

    Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi.

    İddiaya göre, Adana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 9. sınıf öğrencisi Abdurrahman K, geçtiğimiz yıl sınıfta kaldığı ve disiplinsiz davranışlar sergilediği için okuldan atıldı.

    Kalır, kayıt döneminde atıldığı okula bir arkadaşıyla birlikte gelerek, "Siz beni okulda nasıl atarsınız, beni nasıl sınıfta koyarsınız" diye tartışma çıkardı.

    Öğrenci tartışmayla da yetinmeyerek kayıt yapan müdür yardımcılarına küfür etti. Bunun üzerine müdür yardımcısı Adem Savaş, öğrenci kendisiyle tartışmamasına rağmen ettiği küfürlere dayanamayarak, "O küfürleri aynen sana iade ediyorum" dedi.

    Bunun üzerine öğrenci müdür yardımcısına saldırmak istedi çıkan arbede sonrası öğrenci okuldan çıkartıldı. Ancak öğrenci sürekli müdür yardımcısını tehdit etmeye başladı.

    Aradan zaman geçti 2013-2014 eğitim-öğretim dönemi başladı. Bu sırada okulda başörtülü olarak çalışan bir hizmetli okul müdürünün kendisi başörtülü olduğu için rahatsız ettiğine dair valiliğe dilekçe verdi. Bu dilekçe daha sonra basına sızdı. Bunun üzerine okul müdürü dilekçeyi basına müdür yardımcısı Savaş'ın sızdırdığından şüphelendi. Tam bunlar yaşanırken evinden okula gitmek için çıkan Savaş'ın yanına gelen öğrenci müdür yardımcısına "Beni tanıdın mı" diye sordu.

    Müdür yardımcısı, tanımadığını belirtince, "Beni nasıl tanımazsın ama şimdi tanıyacaksın" diyerek Savaş'a kafa atarak burnunu kırdı. Savaş, öğrenciye karşılık verince yanındaki arkadaşları da müdür yardımcısının üzerine gelerek darp etmeye başladı. Bu arada çevrede olayı gören vatandaşlar gelince saldırganlar kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Savaş, hemen Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada burnu kırıldığı tespit edilen Savaş'a müdahale yapıldıktan sonra taburcu edildi.

    10 gün rapor alan Savaş, saldırganlardan şikayetçi olacağını belirterek, "Ben bu öğrenciyi tanımam, zaten okulda da benimle değil başka bir müdür yardımcısı arkadaşla tartışmıştı. Ona küfredince bende araya girmiştim. Bugünde evimden çıkarken gelip beni darp etti. Burnum kırıldı" dedi.

    Savaş, bu darp olayının basit bir tartışmadan ibaret olmadığını zamanlamasının çok manidar olduğunu, okulda müdür ile hizmetli arasında yaşanan başörtüsü olayından kaynaklandığını düşündüğünü söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow