hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzon'da fırtına 3 can aldı!

    Trabzonda fırtına 3 can aldı
    expand

    Yurdun büyük bölümünde olumsuz hava şartları etkili olmaya başladı. Kuzey ve batıda fırtına, doğuda ise kar var. Trabzon'da fırtına nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Ardahan'ın Posof ve Damal ilçelerinde kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

    Kış yüzünü gösterdi, Karadeniz, Marmara ve Güney Ege'de, fırtına doğuda ise kar etkili.

    TRABZON:
    Fırtına Trabzon'da can aldı. Trabzon Limanı'nda dalgalar, gümrük muhafaza memurlarının ofis olarak kullandığı konteyneri devirdi. İçerideki 3 memurdan, 42 yaşındaki Tahir Aktaş hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

    Trabzon'nun Yomra ilçesinde ise yola vuran dalgalardan kaçmaya çalışan bir sürücü aracın kontrolü kaybedince karşı şeride geçti, iki otomobile çarptı. Kazada İsmail Hakkı Küçük ve İsmail Akgün hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

    ZONGULDAK:
    Zonguldak'ta açıkta bekleyen yük gemilerini zorlayan dalgalar, Kastamonu Doğanyurt'ta da sahildeki binalara zarar verdi.

    RİZE:
    Rize'de deniz kıyısındaki çocuk parkı su içinde kaldı.

    MARMARA VE GÜNEY EGE

    Marmara ve Güney Ege'de de fırtına etkili. Şiddetli poyraz, İstanbul, Bandırma ve Çanakkale'de deniz ulaşımını aksattı. Bazı arabalı vapur seferleri yapılamadı.

    Edremit Körfezi'nde saatteki hızı 70 kilometreye çıkan fırtına nedeniyle Burhaniye ve Ayvalık'taki çok sayıda balıkçı teknesi zarar gördü.

    Foça'da limanda bulunan teknelerden bazıları suya gömüldü.

    DOĞU

    Doğu'da ise kar yağışı etkili oluyor.

    Van'da kar şiddetini artırdı.

    Ardahan'ın Posof ve Damal ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar, bir gün süreyle tatil edildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow