hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    34 ünlüden "kadına şiddete hayır" pozu

    34 ünlüden kadına şiddete hayır pozu
    expand

    34 ünlü isim, "Alo 183 Hayat Kurtarır-Kadına Şiddete Son" projesi için bir araya geldi.

    Proje, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirilecek.

    Kadın Konukevi'ne destek verilecek

    Çalışmaya büyük önem verdiklerini belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, "Kadına şiddet ülkemizde ne yazık ki hala önemli bir sorun olarak önümüze çıkıyor. Biz de bu hassas konuda 'Kadına Şiddet Hattı ALO 183'e destek olduk. Amacımız aynı zamanda ilçemizde faaliyete geçecek olan 'Kadın Konukevi'ne de dikkat çekmek. Projenin tamamlanmasının ardından ilçe sınırlarımızdaki Kadın Konukevi'ne önemli katkılar sağlayacağız" diye konuştu.

    Erol sözlerini şöyle tamamladı:

    "Kadın Konukevi'mize verilecek destek bu önemli projenin somut yansıması olacaktır. Umarım çalışmalarımız farkındalık yaratacak ve bundan sonraki süreçte kadına şiddet gündeme daha az gelecektir."

    "ALO 183"

    Proje, "Kadına Şiddet" konusunda toplumu bilinçlendirmek ve Kadın Konukevi'ne destek verilmesinin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Kadına Şiddet Hattı 183"ün kullanılmasını da amaçlıyor.

    Sergi yıl boyunca görülebilecek

    Projeye destek veren ünlülerin de katılacağı "Alo 183 Hayat Kurtarır, Kadına Şiddete Son" temalı fotoğraf sergisi Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Brandium AVM'de sergilenecek. Sergi ayrıca yıl boyunca birçok özel mekanda sergilenmeye devam edecek.

    Projeye destek veren isimler

    Yapımcılığını ve sanat yönetmenliğini Selçuk Kaya'nın üstlendiği projede sanat, sosyete, spor ve medya dünyasından birçok tanınmış isim fotoğrafçı Merve Hasman'ın objektifi karşısına geçti. İşte o isimler...

    Ayça İnci, Ayşe Kucuroğlu, Aysun Çekiç, Bengü, Bennu Gerede, Bennu Yıldırımlar, Berke Üzrek, Canan Hoşgör, Defne Samyeli, Doğa Bekleriz, Esra Erol, Emre Buga, Feryal Gülman, Gülşen, Hamdi Alkan, Irmak Ünal, İnci Türkay, İpek Tuzcuoğlu, İrfan Değirmenci, Merve Boluğur, Melike Güner, Nilüfer Açıkalın, Nil Karaibrahimgil, Önder Sarıahmetoğlu, Özge Uzun Üst, Özlem Yıldız Serter, Pınar Esen, Selin Kök, Selin Demiratar, Sinem Öztürk, Tolgahan Sayışman, Tümer Metin, Yeşim Salkım, Yıldız Çağrı Atiksoy.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow