hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hollandalı model Kıvanç Tatlıtuğ'a bayıldı

    Hollandalı model Kıvanç Tatlıtuğa bayıldı
    expand

    Bir giyim firmasının sonbahar-kış koleksiyonu çekimleri için Kapadokya'ya gelen model Sanne Nijhof, Kıvanç Tatlıtuğ'a övgüler yağdırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    adL 2013-14 Sonbahar-Kış koleksiyonu kampanya imaj çekimi için, güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan dünyaca ünlü Hollandalı top model Sanne Nijhof başarılı moda fotoğrafçısı Lara Sayılgan'ın objektifine poz verdi. Londra'da ses getiren projelerle kariyerini sürdüren ünlü stylist Semra Russell'ın stil danışmanlığını yaptığı çekimler, binlerce yıllık medeniyetlerin izlerini günümüze taşıyan Kapadokya’da tamamlandı.

    Ünlü model Sanne Nijhof “Bu benim Türkiye’deki ilk seyahatim, daha önce bilmiyordum ama gelmeden önce internetten araştırdım ve Kapadokya gerçekten çok güzel, çok heyecan verici harika bir yer. Yoğurtlu yemeği (mantı) çok beğendim. Şu anda favori yemeğim diyebilirim. Kıvanç Tatlıtuğ’u birkaç kez gazetede gördüm, gerçekten çok yakışıklı biri… adL sonbahar kış koleksiyonu çok güzel kesinlikle Hollanda’da, adL mağazası açmalılar. Türkiye’nin küçük bir yerini gördüm ama çok sevdim tatil için gelmek istiyorum” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow