hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017 Honda Civic Sport: Hatchback'in Dönüşü

    2017 Honda Civic Sport: Hatchbackin Dönüşü
    expand

    Geçen sene CR-V Accord'un önünde hareket ederken, en çok satan satıcı olan Honda Civic, 2015 yılına kıyasla% 9.4 artarak yaklaşık 367.000 adet oldu. Bu, kısmen de hatchback vücut stilinin ABD pazarı araba modellerinde ilk kez on yıldan uzun bir süre içinde tekrar girilmesi sayesinde geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Honda Civic hatchback, geçen Ekim'de kullanışlı beş kapılı konfigürasyona ek olarak, yeni Sport trim seviyesini ekledi. Halihazırda mevcut en üst seviye Civic hatchback aslında Sport Touring modeli olmasına rağmen, Sport aslında giriş seviyesinin hemen yakınında, temel LX'in hemen üstünde yer alıyor.

    MOTOR GÜCÜ NASIL?
    Tüm hatchbacks, six-speed manuel veya sürekli değişken otomatik şanzıman ile hoş yeni 1.5 litrelik turbo ve doğrudan püskürtmeli dört silindirli motor tarafından desteklenmektedir. LX, EX ve EX-L aynı 174 beygir gücünü ve 167 lb.-ft değerini korurken Sporcu sedan ve coupe gibi tork, ekstra 6 beygir gücü ve 10 lb.-ft. Honda'nın doğal emişli dörtlüklerinin çoğundan farklı olarak, turbonun daha düşük devir sayısı olan 6.500 dev / dak.'lık bir kırmızı çizgi var ancak bu maksimuma kadar serbestçe devir yapıyor ve canlılık derecesi düşük ve orta menzilli tork, şehirdeki sürülebilirlik için harika bir seçenek haline geliyor.

    2017 Honda Civic Sport: Hatchbackin Dönüşü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GÖRSEL DEĞİŞİKLİKLERDE EGZOZ NASIL OLDU?
    Gelişmiş motora ilaveten, LX'den Spor'a adım atmak birkaç görsel değişiklik ekliyor. Yan camın krom kaplaması siyah renk için değiştirildi, ince bir siyah ön splitter ve eşik uzantıları eklendi ve revize edilmiş arka fasyanın ikiz çıkış merkezi egzozu sağladı. Sport biraz daha hızlı bir direksiyon oranı ve 18 inç alaşım jantlar LX üzerinde 16s aldı.

    2017 Honda Civic Sport: Hatchbackin Dönüşü

    TELEFON İŞLETİM SİSTEMLERİ İLE UYUMLU 
    Çoğunlukla, Sporun geri kalan kısmı LX'den taşındı. Isıtmalı koltuklar, sunroof ve Android Auto ve Apple CarPlay desteğiyle dokunmatik ekranlı radyo gibi özellikler eklendi.. Telefonunuzdan medyayı dinleyebileceğiniz, ancak telefonda uygulamaları kontrol edemeyeceğiniz bir USB girişi ve Bluetooth akışı var. Spora katılamayacağınız bir başka özellik LX de dahil olmak üzere tüm diğer düzeltme seviyelerinde bulunan Honda Algılama sürücüsü yardımcı paketi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2017 Honda Civic Sport: Hatchbackin Dönüşü

    Çoğu Honda aracı gibi, kumaşla kaplanan koltuklar, harika bir ayarlama yapılmaksızın viraj alırken ve tüm doğru noktalara değerken yerinde tutarak mükemmel bir şekilde destekleyici ve rahattır. Başka bir tipik Honda karakteristiği manuel şanzıman kaygan kaydırma yapıyor. Kapılardan geçmek bir esinti ve vites değiştiriciyi durdurmak ve trafik kazanmak için kürek çekmek bir sorun değildir. Turbo-dörtün eklenen torku, aynı miktarda kaydırmanızın gerekmediği anlamına gelmektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow