hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ABD'de iki gazeteci canlı yayında öldürüldü

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Amerika'nın Virginia eyaletinde akıl almaz bir olay yaşandı.. Bir muhabir ve kameraman bir plazada canlı yayındaydı.. O sırada ateş açıldı.. Hem muhabir hem de kameraman hayatını kaybetti.. Saldırgan eski bir kanal çalışanı çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Amerika'da CBS ile ortak olan WDBJ kanalının muhabir ve kameramanı canlı yayında bir röportaj yapıyordu. Ancak o sırada bir saldırgan ateş açtı.. 

    Gelen bilgilere göre sekiz el ateş açıldı. Hem muhabir hem de kameraman öldü. O sırada röportaj yapılan kadın da sırtından yara aldı. Canlı yayın sonrası hemen stüdyoya dönüldüğünde spikerin yüzündeki korku dolu ifade kameraya yansıdı.

    Muhabir Alison Parker 2012 yılında üniversiteden mezun olmuştu. 24 yaşındaydı. Çalıştığı kanalda staj yapmış sonra da yine orada işe başlamıştı. 
    Kameraman Adam Ward da 27 yaşındaydı.  Yeni nişanlanmıştı..

    İki gazetecinin ölümünün ardından kanaldaki arkadaşları sosyal medyadan onlar için mesajlar yayınladı. Hatta aynı kanalda çalışan erkek arkadaşı da Alison Parker ile birlikte olduklarını ve daha birlikte taşındıklarını ilk kez Twitter'dan duyurdu.

    SALDIRGAN HAYATINI KAYBETTİ

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD polisi canlı yayın sırasında kameraman Adam Ward ve muhabir Alison Parker'ı öldüren ve ardından aracında kendini vuran saldırgan  Vester Lee Flanagan'ın hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow