hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hollanda'da kafede rehine krizi!

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Hollanda'nın Ede kentinde bir kafede rehine krizi yaşandı. Bomba taşıdığını iddia eden bir kişi, dört çalışanı rehin alındı. Saatler süren pazarlıkların ardından tüm rehineler serbest bırakıldı, şüpheli ise gözaltına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    HAVAYA UÇURMAK TEHDİDİYLE KAFEDE 4 KİŞİYİ REHİN ALDI

    Hollanda'nın doğusundaki Ede kentinde çantasında silah ve patlayıcı olduğunu söyleyen bir kişi kafeye girdi ve binayı havaya uçurmakla tehdit etti. İçerideki dört kişiyi rehin aldı. Polis hemen olay yerine gitti. Kafenin çevresindeki binalarda oturanlar hızla tahliye edildi. 150 kişi güvenli bir yere götürüldü.

    Hollandada kafede rehine krizi

    TÜM REHİNLER SERBEST KALDI, SALDIRGAN TESLİM OLDU

    Bu sırada bomba imha ekipleri uzmanı geldi. Pazarlıkların ardından saldırgan 3 rehineyi serbest bıraktı. Kafeden çıkan rehineler elleri başlarında polisin olduğu noktaya yürüdü. Çok geçmeden yanındaki son rehine ile birlikte rehin alma eylemini gerçekleştiren kişi dışarı çıktı. Polis, elleri havada dışarı çıkan kişiyi kelepçeleyerek gözaltına aldı. Ede polisi, rehin alma eylemi gerçekleştiren kişinin kimliği ve amacına ilişkin açıklama yapmadı. Saldırganın akıl sağlığının yerinde olup olmadığı soruşturuluyor. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hollandada kafede rehine krizi

    "TERÖR AMACIYLA GERÇEKLEŞTİĞİNE DAİR BİR İZ YOK"

    Polise göre şu anda rehin alma olayının "terör amacıyla" gerçekleştiğine dair bir belirti yok. Hollanda’nın doğusunda Ede, ülkenin en dindar yerleşim yerlerinden birisi olarak biliniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow