hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Londra’da kılıçlı saldırgan paniği: Yaralılar var

    KAYNAK DHA

    İngiltere'nin başkenti Londra'da bir kişi bir binaya saldırdı. Elinde kılıç bulunan saldırgan 13 yaşındaki bir çocuğu yaraladı. Çocuk, kılıç darbelerinin ardından yaşamını yitirdi. 4 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Elinde kılıçla bir binadan çıktı. O sırada içeridekilerin çığlıkları duyuldu. Biri "Oğlum" diye ağlarken, biri "Git lütfen" diyordu. Polis, "13 yaşındaki bir çocuğun yaralarından dolayı öldüğünü büyük bir üzüntüyle teyit ediyorum. Bıçaklandıktan sonra hastaneye kaldırıldı ve ne yazık ki kısa bir süre sonra öldü" açıklamasında bulundu.

    İngiltere'nin başkenti Londra'nın doğusunda kılıçlı bir adam, halka ve polise saldırdı. Polis saldırganı şok tabancasıyla durdurup yakaladı. Elinde samuray kılıcı olan 36 yaşındaki saldırganın terörle bir ilişkisi olmadığını bildirildi. Polis, "Olay yerinde gözaltına alındı ve bu sabah saat 7'den kısa bir süre önce polise yapılan ilk aramadan 22 dakika sonra tutuklandı. Olayın herhangi bir terör eylemiyle bağlantısı görülmüyor" ifadelerini kullandı. Ancak Londralılar, polisin geç kalmasına tepki gösterdi. "Daha erken gelinseydi belki 13 yaşındaki çocuk kurtarılabilirdi" dedi.

    Olayın ardından 4 kişi de hastaneye kaldırıldı. 2 kişinin polis memuru olduğu açıklandı. Saldırının nedeni henüz belli değil.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow