hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Putin'den Moskova'daki terör saldırısına ilişkin yeni açıklama

    Putinden Moskovadaki terör saldırısına ilişkin yeni açıklama
    expand
    KAYNAKSputnik

    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova yakınlarındaki Crocus City Hall'de düzenlenen terör saldırısındaki suçluların adil şekilde cezalandırılması için Rusya Başsavcılığı'nın gereken her şeyi yapacağını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rusya Başsavcılığı'nın yönetim toplantısında konuşan Putin, "Savcıların, resmi suçlama yöneltilmesi sırasında da olmak üzere, kendi yetkileri dahilinde, suçluların adil bir ceza almasını sağlamak için Rus hukuku uyarınca gereken her şeyi yapacaklarını umuyorum" dedi.

    "Bildiğiniz üzere, bu toplu katliamı doğrudan gerçekleştiren suçlular tutuklandı. Soruşturma makamları bu barbarca suçun koşullarını titizlikle belirliyor, ayrıntılarını açığa çıkarıyor, saldırıda yer alan her kişinin rolünü ve suçluluk derecesini belirliyor, kriminal uzmanlarının çıkarımlarını inceliyor" diye devam eden Putin, Federal Güvenlik Servisi (FSB) ile diğer istihbarat birimlerinin de Ulusal Terörle Mücadele Komitesi'nin koordinasyonunda kendi konuları üzerinde çalıştıklarının altını çizdi.

    RUSYA BAŞSAVCISI: AZMETTİRİCİLER CEZALARINI ÇEKECEK

    Rusya Başsavcısı İgor Krasnov da, Crocus City Hall ile sınırdaki Rus bölgelerine yönelik saldırıların failleri, azmettiricileri ve koordinatörlerinin cezalarını çekeceklerini vurguladı.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow