hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ağustos ayı evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama 17 Ağustos 2023!

    Ağustos ayı evde bakım maaşı yattı mı Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama 17 Ağustos 2023
    expand

    Evde bakım maaşı sorgulama ekranı hak sahipleri tarafından araştırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hasta, yaşlı, engelli bireyler ve ailelerine verilen devlet desteği, her ay belirli bir tarihten itibaren hesaplara geçiyor. Peki, Ağustos ayı evde bakım maaşı yattı mı? İşte evde bakım maaşı yatan iller listesi 17 Ağustos 2023...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ağustos ayının ortasına gelinmesiyle beraber evde bakım maaşı yatan iller 17 Ağustos 2023 Cumartesi günü için araştırılmaya başlandı. 2023 Ağustos ayı evde bakım parası ödeme durumu SMS ve e-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. 

    EVDE BAKIM MAAŞI YATTI MI?

    Evde bakım parası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ayın 15'i ile 31'i arasında hesaplara yatırılıyor. Buna göre; Evde bakım maaşları 15 Ağustos'tan itibaren hesaplara yatırılmaya başladı.

    e-DEVLET İLE EVDE BAKIM PARASI SORGULAMA

    e-Devlet'in "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" sayfasından evde bakım aylığı sorgulanabiliyor. Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor.

    EVDE BAKIM PARASI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

    SMS İLE EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA

    Evde bakım aylığı alanlar sorgulama yapmak için telefonlarının SMS özelliğini de kullanabilir. Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747'e SMS atarak bakiye takibi yapabilirler. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow