hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman, hangi tarihlerde? Altınay Savunma Teknolojileri hisse fiyatı ve lot bilgisi!

    Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman, hangi tarihlerde Altınay Savunma Teknolojileri hisse fiyatı ve lot bilgisi
    expand

    SPK tarafından halka arzı onaylanan Altınay Savunma Teknolojileri halka arz tarihleri merak ediliyor. Borsa İstanbul'da işlem gören Türk Savunma Sanayisi şirketlerine robot teknolojileri ve sistem entegrasyonu alanında öne çıkan Altınay Savunma Teknolojileri ekleniyor. Peki, Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman, hangi tarihlerde? İşte Altınay Savunma Teknolojileri hisse fiyatı ve lot bilgisi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayıyla son dönemdeki halka arzlara bir yenisi daha eklendi. Milli projelerde yer alan Altınay Savunma Teknolojileri halka arz oluyor. Altınay Savunma Teknolojilerilerinin halka arzında konsorsiyum lideri olarak TSKB, konsorsiyum eş liderleri olarak ise Ziraat Yatırım ve Yatırım Finansman görev alacak. Altınay Savunma Teknolojileri halka arzı bireysele eşit dağıtım olarak gerçekleşecektir. Altınay Savunma Teknolojileri’nin katılım endeksine uygun. 

    Altınay Savunma Teknolojileri'nin halka arz büyüklüğünün yaklaşık 1,9 milyar lira, halka açıklık oranının ise yüzde 25 olduğu açıklandı. Halka arz kapsamında 58 milyon 823 bin 530 nominal/adet hisse satışa sunulacak. Yüzde 25’i halka arz edilecek olan Altınay Savunma Teknolojileri’nin, Altay Tankı, Milli Muharip Uçak KAAN, Milli Gemi MİLGEM gibi projelerde imzası bulunuyor.

    ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ FİYATI NE KADAR?

    Altınay Savunma Teknolojileri'nin halka arz hisse fiyatı 32,00 TL sabit fiyattan satılacak olup T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak.

    ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ NE ZAMAN HALKA ARZ OLACAK?

    Altınay Savunma Teknolojileri halka arzı kapsamında talepler 8-9-10 Mayıs 2024 tarihlerinde toplanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ (BORSA KODU) NE OLACAK?

    Altınay Savunma Teknolojileri hissesinin sembolü “ALTNY” olarak belirlendi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow