hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto 10 Ocak 2024 sonuçları! Sayısal Loto sonucu ve bilet sorgulama

    Çılgın Sayısal Loto 10 Ocak 2024 sonuçları Sayısal Loto sonucu ve bilet sorgulama
    expand

    Büyük ikramiyenin isabet ettiği numaralar için gözler bugün Çılgın Sayısal Loto 10 Ocak 2024 çekilişi canlı yayınında olacak. Milli Piyango TV Youtube hesabından ve diğer resmi alanlardan canlı izlenebilecek çekilişte büyük ikramiye tam 115 milyon 531 bin 321 TL olarak belirlendi. Peki, Çılgın Sayısal Loto sonuçları saat kaçta belli olacak ve bilet sorgulama ne zaman yapılacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Devasa ikramiye tutarına sahip olması nedeniyle şans oyunu tutkunlarının sıklıkla tercih ettiği oyunlardan biri olan Çılgın Sayısal Loto’da bugünün kazandıran rakamları için heyecan başladı. Çekiliş saati ve diğer bilgiler Milli Piyango tarafından duyuruldu. İşte yeni çekilişte şansını denemek isteyen kişilerin bilmeleri gereken o detaylar…

    ÇILGIN SAYISAL LOTO 10 OCAK 2024 SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA SAAT KAÇTA?

    Çılgın Sayısal Loto’da çekilişler pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri gerçekleştiriliyor. Çekilişler saat 21.00 itibariyle başlıyor ve yaklaşık 6-7 dakika sürüyor. Çekilişin tamamlanmasının hemen ardındansa millipiyangoonline.com sayfasından bilet sorgulama işlemi yapılabiliyor.

    ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    ÇILGIN SAYISAL LOTO’DA KOLON ÜCRETİ NE KADAR?

    18 yaşını aşan herkesin oynayabildiği Çılgın Sayısal Loto’da 1 kolon ücreti 10 TL olarak belirleniyor. Eğer Süperstar numarası da eklenirse kolon ücreti 15 TL’ye çıkıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow