hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün Çılgın Sayısal Loto 23 Aralık 2023 çekiliş sonuçları için gözler Milli Piyango Online'da!

    Bugün Çılgın Sayısal Loto 23 Aralık 2023 çekiliş sonuçları için gözler Milli Piyango Onlineda
    expand

    23 Aralık 2023 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları 92 milyon 39 bin liralık devirli tutarı bulunan oyunda bugünkü kazandıran sayıları gösterecek. Peki, Çılgın Sayısal Loto 23 Aralık 2023 sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her hafta 3 kez çekilişi gerçekleştirilen sevilen şans oyununda devasa ikramiye tutarı sahibini bekliyor. Tam 92 milyon 39 bin liralık devirli tutarın yer aldığı oyunda gözler bugünün kazandıran sayılarında olacak. Şans oyunu tutkunları aynı zamanda Süperstar ve Joker numaraları ile kazançlarını katlayabilecekler. Peki, heyecanla beklenen çekiliş ne zaman yapılacak?

    ÇILGIN SAYISAL LOTO 23 ARALIK 2023 ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Şans oyunu meraklılarının heyecanla bekledikleri çekiliş saat 21.30’da gerçekleşecek. Çekilişin tamamı Milli Piyango TV üzerinden takip edilebilecek. Kazandıran numaraların noter huzurunda tespit edileceği çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri ise millipiyangoonline.com adresinde olacak.

    ÇILGIN SAYISAL LOTO BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

    SÜPERSTAR NEDİR?

    SüperStar, Çılgın Sayısal Loto'ya eklenen ve tutturduğun numara sayısına göre değişen oranlarda kazanç miktarını arttıran yeni bir özelliktir. Süperstar oynamak için Çılgın Sayısal Loto’da en az 1 kolon oynamak şarttır; SüperStar yalnız başına oynanamaz.

    Çılgın Sayısal Loto kuponu 10 TL iken ekleyeceğin 1 SüperStar numarası 5 TL’dir. Dolayısı ile 1 kolon Süperstar'lı Çılgın Sayısal Loto kuponu 15 TL’dir. Sadece Süperstar numarasını bildiğin durumda dahi ikramiye kazanırsın! Süperstar çekilişleri, haftanın 3 günü Çılgın Sayısal Loto çekiliş küresinden farklı 2. bir çekiliş küresi ile 90 top içerisinden 1 tane Süperstar numarası çekilerek yapılır.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow