hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Haberler... Esnafa destek kredisi 2022 üst limit ne kadar, faiz oranı yüzde kaç? Halkbank’tan esnafa yeni kredi desteği!

    Haberler... Esnafa destek kredisi 2022 üst limit ne kadar, faiz oranı yüzde kaç Halkbank’tan esnafa yeni kredi desteği
    expand

    Halkbank esnafa kredi desteği ile ilgili faiz oranı ve üst limit müjdesi geldi. Esnafa yeni kredi desteği içerisinde hem faiz oranı düşecek hem de esnafın kredi çekebileceği üst limit miktarı artacak. Peki, esnafa destek kredisi 2022 üst limit ne kadar, faiz oranı yüzde kaç olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Binlerce esnafı yakından ilgilendire gelişme önümüzdeki günlerde yaşanacak. Toplamda 100 milyar liraya kadar ulaşacak destek paketiyle esnafın yüzü gülecek. Peki, kredilendirmedeki detaylar neler olacak? İşte miktar ve orana ilişkin ilk bilgiler…

    ESNAFA KREDİ DESTEĞİ 2022 ÜST LİMİT NE KADAR, FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sinyalini vermesinin ardından çalışmaların hızlanan esnafın finansman ihtiyacı gündeminde yeni bir kredi destek paketinin hazırlandığı belirtildi.

    Mevcutta Halkbank esnafa 350 bin lira limitli ve yüzde 9,5 faiz oranlı kredi sağlıyor. TRT Haber’de yer alan habere göre, hükümet, bu desteği artırmaya hazırlanıyor.

    Halkbank'ın vereceği kredinin üst limiti 500 bin liraya çıkacak. Kredi faizi ise yüzde 7,5'e düşecek. Paketin toplam büyüklüğü ise 100 milyar lira olacak.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow