hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango 19 Ocak 2024 bilet sorgulama! Milli Piyango sonuçları!

    Milli Piyango 19 Ocak 2024 bilet sorgulama Milli Piyango sonuçları
    expand

    Milli Piyango sonuçları 20 milyon liralık büyük ikramiyenin olduğu 19 Ocak 2024 tarihli yeni çekilişte kazandıran sayıları gösterecek. Bu çekiliş için bilet alan kişiler Milli Piyango bilet sorgulama seçeneğini kullanarak biletine bir ikramiye isabet edip etmediğini öğrenebilecekler. Peki, Milli Piyango 19 Ocak 2024 çekilişi ne zaman, saat kaçta başlayacak, çekiliş nereden canlı izlenecek ve bilet sorgulama nereden yapılacak? İşte tüm detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango’da her ayın 9, 19 ve 29’un gerçekleştirilen klasik çekilişler devam ediyor. 19 Ocak 2024 tarihli yeni çekiliş için belirlenen büyük ikramiye tutarı 20 milyon TL olarak duyuruldu. Çekilişte kazandıran sayılar canlı yayında tespit edilecek.

    MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Şans oyunu tutkunlarının ilgiyle takip edecekleri çekiliş bugün saat 17.30’da başlayacak. Çekilişin sona ermesinin ardından bilet sorgulama işlemleri başlayacak.

    MİLLİ PİYANGO 19 OCAK 2024 ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN NEREDE?

    Talihli adayları çekilişi Milli Piyango TV Youtube hesabından ya da millipiyangoonline.com adresinden takip edebilecekler. Çekiliş sonrasında bilet sorgulama işlemleri de yine millipiyangoonline.com sayfasında olacak.

    MİLLİ PİYANGO ONLİNE İÇİN TIKLAYINIZ…

    TAM, YARIM VE ÇEYREK BİLET NE KADAR KAZANIR?

    Milli Piyango’da; tam bilet, yarım bilet ve çeyrek bilet olmak üzere üç bilet çeşidi bulunur. Her biletin fiyatı ve kazandırma oranı farklıdır. Her ikramiye kategorisinde, kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar ilgili kategorinin ikramiyesini kazanır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow