hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    On Numara 26 Nisan 2024 sonuçları ve bilet sorgulama! 407 bin TL devreden ikramiye!

    On Numara 26 Nisan 2024 sonuçları ve bilet sorgulama 407 bin TL devreden ikramiye
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    On Numara sonuçları 407 bin liralık devreden ikramiye tutarının bulunduğu şans oyununda bugünün kazandıran sayılarını gösterecek. On Numara bilet sorgulama işlemleri ise bugünkü çekilişte şansını deneyen talihli adayları tarafından kullanılacak. Peki, On Numara 26 Nisan 2024 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyunu tutkunlarının en çok tercih ettiği oyunlardan biri olan On Numara’da cuma gününün kazandıran sayıları canlı yayında tespit edilecek. Haftanın ikinci çekilişinde talihli numaralar arasından 10 tanesini aynı kolonda doğru tahmin eden kişi ya da kişiler büyük ikramiyenin sahibi olacaklar. Canlı yayında tespit edilecek 22 numara arasından 10 tanesini aynı kolonda doğru tahmin eden çıkmaması halinde ise büyük ikramiye tutarı bir sonraki çekilişe devredecek.

    ON NUMARA 26 NİSAN 2024 SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA

    Haftanın ikinci On Numara çekilişinde büyük ikramiye çekilişi Milli Piyango TV’den canlı olarak izlenebilecek. 18 yaşını dolduran herkesin oynayabildiği On Numara’da her çekilişte 22 adet şanslı numara belirleniyor. Bu numaralar arasından 10 tanesini aynı kolonda doğru tahmin eden kişi ya da kişiler ise büyük ikramiyenin sahibi oluyorlar. Bugünün şanslı rakamlarının belirleneceği çekiliş ise saat 20.00’de başlayacak. Çekiliş sonrasında bilet sorgulama ise millipiyangoonline.com adresi üzerinden yapılabilecek.

    MİLLİ PİYANGO ON NUMARA SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow