hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sur Tatil Evleri Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot veriyor? Sur Tatil Evleri Gayrimenkul halka arz hisse kodu ve fiyatı!

    Sur Tatil Evleri Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot veriyor Sur Tatil Evleri Gayrimenkul halka arz hisse kodu ve fiyatı
    expand

    Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) onay alan Sur Tatil Evleri halka arz talep toplama tarihleri araştırılıyor. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracı kurumuyla talep toplama işlemi başlanacakken, daha sonra Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Sur Tatil Evleri Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot veriyor? İşte, Sur Tatil Evleri Gayrimenkul halka arz hisse kodu ve fiyatı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisselerin halka arz fiyatı ve tarihi araştırılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu'ndan bu hafta başvurusuna onay alan son şirket olan Sur Tatil Evleri'nin halka arzında, şirketin ortağı konumunda bulunan Sur Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret'e ait 22.500.000 TL nominal değerli B grubu payların satılacak.

    SUR TATİL EVLERİ HALKA ARZ TALEP TOPLAMA TARİHLERİ

    Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş talep toplama tarihleri belli oldu. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde ve İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş. eş liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda, 7-8 Aralık tarihlerinde talep toplanacak.

    SUR TATİL EVLERİ GAYRİMENKUL HALKA ARZ NE ZAMAN?

    1 TL nominal değerli Sur Tatil Evleri payları 49,18 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak. Sur Tatil Evleri GYO halka arzının büyüklüğü 2,2 milyar TL olarak açıklandı.

    SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN SEMBOLÜ NE OLACAK?

    Sur Tatil Evleri GYO hissesinin sembolü “(SURGY)” olarak açıklandı. Sur Tatil Evleri GYO halka arzı taslak izahnameye göre bireysele eşit dağıtım olarak gerçekleşecek ve katılım endeksine uygundur.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SUR TATİL EVLERİ GYO HALKA AÇIKLIK ORANI NE KADAR?

    Sur Tatil Evleri GYO’nun halka açıklık oranı 18,75%’tir. Toplamda 45 milyon adet lot dağıtılacaktır. Sur Tatil Evleri GYO şirketinin 2 ortağı bulunmaktadır. Şirket paylarının 53%’ü Ziya Altan Elmas’a, 47%’si Ufuk Elmas’a aittir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow