hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye, dünya TV endüstrisinin vitrininde

    Türkiye, dünya TV endüstrisinin vitrininde
    expand

    MIPCOM 2015 Fuarı Onur Konuğu Türkiye çalışmaları kapsamında yarın İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın evsahipliğinde bir basın toplantısı gerçekleştirilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tüm platformalara yönelik eğlence içeriğiyle global pazarlara açılan Türkiye, Fransa'nın Cannes şehrinde 5-8 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenecek MIPCOM - Dünya Eğlence İçerik Pazarı Fuarı'nda Onur Konuğu Ülke olarak sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

    "Onur Konuğu Türkiye" projesi, İstanbul Ticaret Odası koordinasyonunda Ekonomi Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'nun (TRT) yanı sıra medya sektörünün önde gelen kurum ve kuruluşlarının destekleriyle gerçekleştiriliyor.

    Yapım ve teknik kapasitesini her geçen gün artıran Türkiye dizi film sektörü, kaliteli yapımlarıyla 75'den fazla ülkede varlık gösteriyor.

    MIPCOM 2015'in Türkiye milli katılımı dünyanın en büyük ticaret odaları arasında yer alan İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilecek. İTO fuarda Türk firmalarını dünyanın dört bir yanından gelen potansiyel müşterileri ile bir araya getirecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow