Porno izleyince, işlerinden oldular

Porno izleyince, işlerinden oldular
expand

İngiltere'de resmi bilgisayar hesaplarından porno izledikleri belirlenen üç hakimin görevlerine son verildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

BBC'nin haberine göre, Hukuki İdare Araştırmaları Ofisi verdiği kararla "bağışlanamaz yanlış davranışları" nedeniyle Bölge yargıcı Timothy Bowles, göçmenlik davalarına bakan yargıç Warren Grant ve Bölge Yargıcı Yardımcısı ve kayıt memuru Peter Bullock'ın görevlerine son verdi. Dördüncü hakimin ise kararın çıkmasından önce istifa ettiği bildirildi.

Üç hakimin de birbirleriyle ilişkili olmadığı ve dördüncü hakim Andrew Maw'ın da mahkeme bilgisayarlarından uygunsuz malzemeler izlediğinin belirlendiği açıklandı.

İngiltere'de yargısal idareyi denetleyen Judicial Conduct Investigations Office (JCIO) sözcüsü BBC'ye yaptığı açıklamada, hakimlerin yargı alanında bundan sonra görev alamayacağını ve hakimlerin karara itiraz etmeyeceklerini söyledi. Sözcü olayların farklı tarih ve zamanlarda gerçekleştiğini de ekledi.

HDP'den Erdoğan'a rest: Seni başkan yaptırmayacağız

Meğer yıllarca ağustos böceğine haksızlık yapmışız!

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow