hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Suriye'de silahlı muhalefete ağır darbe!

    Suriyede silahlı muhalefete ağır darbe
    expand

    İdlib'te düzenlenen bombalı saldırıda muhalif Ahraru'ş Şam Tugayı Komutanı Hasan Abbud ve bazı saha komutanlarının da arasında bulunduğu 45 kişi hayatını kaybetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Suriye'nin İdlib kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda, Esed rejimine karşı savaşan Ahraru'ş Şam Tugayı Komutanı Hasan Abbud'un da arasında bulunduğu 45 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.


    WhatsApp'ten beklenen güncelleme geldi


    İslami Cephe Basın Sorumlusu Salih Anadani,yaptığı açıklamada, Tugay lideri Abbud ile saha komutanlarından Ebu Talha, Ebu Yazan eş-Şami, Ebu Eymen, Ebu'lhayr Tuum, Ebu Enes Binneş ile İslami Cephe'de şeri yetkili Ebu Abdulmelik'in, İdlib'in Ram Hamdan köyündeki bir karargahta toplantı halindeyken, bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda hayatını kaybettiklerini söyledi.


    iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'un çıkış tarihi ve fiyatları


    Saldırıda, komutanların da aralarında bulunduğu 45 kişinin öldüğünü, onlarca kişinin de yaralandığını ifade eden Anadani, saldırıyı kimin gerçekleştidiğine ilişkin ise bilgi vermedi.


    Terör örgütü IŞİD, daha önce Halep'te, Ahraru'ş Şam'ın kurucusu ve El-Kaide'nin önemli simalarından Ebu Halid es-Suri'yi öldürmüştü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul'da hız limitleri değişti

    Saldırının, Suriye savaş uçaklarınca da gerçekleştirilmiş olabileceği belirtiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow