hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkmenler için Dohuk'ta 20 bin kişilik kamp kuruluyor

    Türkmenler için Dohukta 20 bin kişilik kamp kuruluyor
    expand

    Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Irak'taki Türkmenler için Dohuk civarında 20 bin kişilik ve sadece Türkmenlerin kalacağı bir kamp kuracaklarını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) AFAD koordinasyonununda Irak'taki Türkmenlere ve Gazze'deki Filistinlilere gıda malzemesi gönderilmesi dolayısıyla TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi önünde düzenlenen törene katıldı. Atalay , Türkiye bu bölgede güvenli bir limandır. Çevremizde sorunlar yaşanıyor ve bu sorunların için zorluk çeken, sıkıntı çeken insanların bir kısmı Türkiye'ye sığınıyor bir kısmına da biz yardım ulaştırmak için çabalar sarfediyoruz.

    Meclis Genel Kurulu'nda yumruklu kavga

    Türkmen kardeşlerimiz için Dohuk civarında 20 bin kişilik sadece Türkmenlerin oluşturduğu bir kamp kuruyoruz. Bunun bütün ihtiyaçlarını biz karyşılayacağız. Türkmen kardeşlerimize teslim edeceğiz. Şu anda Türkmenlerle ilgili bütün ordaki temsilciler bu gıdalar gittiğinde kimlerin organizasyonu ile dağıtılacak... Bunların hepsinin isimleri var. Arkadaşlarımız bizzat oradakilerle görüşerek bu çalışmalarını sürdürüyorlar. Şundan emin olun bu yardımlar en fazla ihtiyaç duyan muhattaplara kısa sürede teslim ediliyor" dedi.

    Sosyal medyada 'Ekmeleddin diyen horoz' çılgınlığı! 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow