hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Borsa İstanbul Trabzonspor ve Galatasaray'ı uyardı!

    Borsa İstanbul Trabzonspor ve Galatasarayı uyardı
    expand

    Borsa Istanbul, Trabzonspor ve Galatasaray'a, finansal yapılarını düzeltmek için alacakları önlemleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklamaları için 31 Aralık'a kadar süre verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Borsa İstanbul'un KAP'ta yaptığı açıklamada, yıl sonuna kadar açıklanacak tedbirlerle ilgili gelişmelerin takibine ve 31 Mayıs 2016 tarihli finansal tablolarına yansıyacak şekilde herhangi bir düzelme olmadığı takdirde BIST tarafından alınacak aksiyonların, şirket paylarının pazar değişikliği de dahil olmak üzere belirlenmesi için konunun yeniden değerlendirilmesine karar verdi.

    Borsa İstanbul, her iki futbol kulübü için kararların Borsa İstanbul Yönetim Kurulu'nun 4 Eylül tarihli toplantısında alındığını duyurdu.

    Kıyametten sonra dünya!

    Trabzonspor cephesi

    Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, Borsa İstanbul'un (BİST) yaptığı uyarının 'normal' olduğunu söyledi, "Ekonomik yapıyı, yıl sonuna kadar düzenleyeceğiz" dedi.

    Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, BİST'in Trabzonspor'un finansal yapısını düzeltmesi için yaptığı uyarıya değinirken şunları söyledi:

    "UEFA'da bize yıl sonuna kadar bu konuda süre vermişti. Borsa da aynı konuda uyarı yaptı. Ancak biz belirtilen 31.12.2014 tarihine kadar mali yapıyı olması gereken haline getireceğiz. Bu konudaki uyarıyı aldık ve gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu konuda sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Yani ekonomik yapıyı yıl sonuna kadar düzenleyeceğiz." 

    Putin nereye bakıyor?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow