hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'li aday AK Parti'li rakibini ziyaret etti

    CHPli aday AK Partili rakibini ziyaret etti
    expand

    CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Vehbi Bakılıoğlu, AK Parti Akhisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Salih Hızlı'yı makamında ziyaret etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP Akhisar Belediye Başkan adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, İlçe Başkanı İsmail Fikirli ve belediye meclis üyeleri, AK Parti Akhisar Belediye Başkanı ve Başkan adayı Salih Hızlı, Başkan yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak tarafından karşılandı. Her iki aday da Akhisar'daki seçim yarışının seviyeli şekilde sürdüğüne dikkat çekti.

    CHP Akhisar Belediye Başkan adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Başkan Hızlı'nın 10 yılda büyük tecrübe kazandığını belirtti. Bakırlıoğlu, "Bizim siyasi görüşlerimiz ve projelerimize uygun işleri de var. Kabul etmediğimiz, yanlış gördüğümüz işler de var. Göreve geldiğimiz zaman doğru kabul ettiğimiz işlerin devam etmesini sağlayacağız. Yanlış gördüğümüz adımlara da dur diyeceğiz" dedi.

    AK Parti'nin üçüncü dönem başkan adayı Salih Hızlı ise, "Parti olarak gösterdiğiniz seviyeli çalışmalarda başarılar dilerim. Akhisar'da yapılacak yerel seçimlerde yarışan tüm partiler ve adayların gösterdikleri anlayış, karalama kampanyası yapmamaları şehrimiz için, halkımız için onur verici. İnşallah bu seviyeli durum 30 Mart'a kadar devam eder. Sizlere başarılar diliyorum" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow