hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnternet girişimcileri! 7 milyon euro kazanmak ister misiniz?

    İnternet girişimcileri 7 milyon euro kazanmak ister misiniz
    expand

    Prosieben, Türk internet girişimcilerini uluslararası "Sevenventures Pitch Day" yarışmasına davet ediyor. Almanya'nın en büyük TV şirketi ProsiebenSat.1 Group yarışmayı kazanan girişimciye 7 Milyon euro "Başlangıç Sermayesi" verecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ProSiebenSat.1, Türkiye’den Doğan TV, Fransa’dan TF1 ve İsveç’den Modern Times Group International ile tanıtım işbirliği yaparak bu yıla kadar sadece Almanya’da düzenlediği bu yarışmayı uluslararası platforma taşıdı.

    Dünyanın dört bir tarafından girişimcilerin yarışacağı “Sevenventures Pitch Day”de kazanan girişimciye Avrupa pazarına girmesi için 7 milyon Euro değerinde medya bütçesi sağlanacak.

    Almanya’nın en büyük Televizyon şirketi ProSiebenSat.1, bölgelerinde öncü ve büyük olan televizyon şirketleri TF1, Modern Times ve Doğan TV ile uluslarası tanıtım iş birliğine gitti. Başlangıç sermayesi arayan girişimciler için düzenlenecek olan yarışmada özellikle tüketicilere direkt ulaşmak ve Avrupa pazarına girmek ve/ veya büyümek isteyen projeler değerlendirmeye alınacak. Bu çerçevede ödül alacak olan projeye 7 milyon Euro değerinde medya desteği verilecek.

    Seven Pitch Day, 13 Kasım 2014 tarihinde Londra’da Avrupa’nın önde gelen yatırımcı ve internet toplantılarının yapılacağı NOAH Konferansı çatısı altında gerçekleşecek. Bu yarışmanın amacı girişimcilerin projelerini hayata geçirirken güçlü bir pazarlama aracı olan TV şirketleri ile işbirliği yaptırmak ve nihai tüketiciye hızlı erişimi sağlayabilmek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye’den ürün ve hizmetlerini Avrupa’daki nihai tüketiciye nasıl ulaştırcaklarını düşünen, innovatif fikirlerini hayata geçirmek isteyen tüm girişimciler müracaatı yapabilecekler.

    Ayrıca tüm müracaatlar arasından seçilen 7 girişim NOAH konferansına ücretsiz giriş hakkı kazanacağı gibi 6 üyeden oluşan bağımsız jüriye projelerini sunma fırsatı bulabilecekler. Sunumlar ve Sevenventures Pitch Day internet de canlı olarak izlenebilecek. İzleyiciler 7. üye olarak sunumları oylama imkanına sahip olacaklar.

    Başvuruların online olarak 5 Ekim tarihine kadar yapılması gerekiyor.

    SevenVentures Hakkında

    SevenVentures, Avrupa ve Almanya’nın en büyük televizyon ağına sahip ProSiebenSat.1 Group’un yatırım şirketidir. Sevenventures, büyümekte olan şirketleri veya yeni girişimleri bir havuzda toplayıp Prosieben’in tanıtım ve reklam desteği ile pazarlama desteği vermekte, büyümelerine katkıda bulunmaktadır. Televizyon reklamlarının yanısıra Sevenventures kendi eko sistemini yaratarak yaratıcı ajansı SugarRay ve dijital ajansı Booming ile bu tipli şirketlere 360 derece entegre tanıtım hizmetleri vermektedir. Sevenventures, Almanya’nın en büyük medya yatırımcısı ve farklı pazarlardaki sayısız yatırımın hissedarıdır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow