hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (02-02-2015)

    Hava Durumu (02-02-2015)
    expand

    Marmara Bölgesi haftaya sağanak yağışla başlıyacak ama buna rağmen sıcaklıklar 15 dereceyi görüyor hatta yer yer üzerine çıkıyor. Salı günü de yağmur devam eder ama etkisini biraz daha azaltmış olur. Bölgenin Edirne-Çanakkale-Kocaeli dolaylarında yağış sağanak olarak devam ederken, İstanbul-Bursa-Balıkesir dolaylarında güneşle birlikte hafif yağmur görülür.Çarşamba günü ise yağış çoğunlukla kesmiş olur. Sıcaklıklar 10-15 derece aralığında.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege yeni haftanın ilk iki günü de sağanak yağışlı. Sıcaklıklar salı günü sağanak yağışında etkisiyle iç kesimlerde 3-4 derece, kıyı kesimlerde ise 1-2 derece düşer. Çarşamba günü ise İzmir ve Muğla dışında yağışların kesmesi bekleniyor, parçalı bulutlu bir hava görülür. Sıcaklıklar salı gününe göre 1-2 derece artmış olur.

    Akdeniz Bölgesi pazartesi günü çoğunlukla parçalı bulutlu. Yalnızca Isparta ve Antalya dolayları ıslanıyor. Yağış Antalya'da gök gürültülü sağanak, Isparta'da ise sağanak yağış şeklinde görülür. Salı günü ise bu iki şehirde de yağışın etkisi azalıyor ve yağış tüm bölgeye yayılıyor, güneşle birlikte hafif yağmur etkili olur. Çarşamba günü ise yağış çoğunlukla keser ve yerini bulutlara bırakır yalnızca Hatay'da gök gürültülü sağanak olması bekleniyor. Sıcaklıklarda bir değişiklik beklenmiyor, 15-20 derece aralığında ölçülür.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow