hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (29-01-2015)

    Hava Durumu (29-01-2015)
    expand

    Marmara Bölgesinde yağış yarın biraz zayıflıyor, cuma günü ise yer yer mola veriyor ancak cumartesi günü yağış tekrar bütün bölgeyi etkisi altına alıyor. Yarın Bursa hariç tüm merkezler ıslanıyor ama çok etkili bir yağış beklenmiyor. Sıcaklık 5-10 derece aralığında, yalnızca Balıkesir 10 derecenin üzerine çıkıyor. Önümüzdeki 3 günlük dönemde sıcaklıklar cuma günü 3-4 derece artacak, cumartesi ise tekrar 1-2 derece düşer ama bölge genelinde 10 derecenin altı ölçülmez.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de yağış perşembe ve cuma hafifliyor, cumartesi günü ise tüm bölgeyi etkisi altına alacak sağanak yağışlar geliyor. Yarın Kütahya ve Afyon parçalı çok bulutlu diğer merkezler ise yağmurlu. Cuma günü ise yağış İzmir ve Muğla'da sağanak şeklinde devam eder. Bölgenin geri kalanında ise çok bulutlu bir hava hakim. Bu bulutlar cumartesi günü yerini sağanak şeklinde yağışa bırakacak. 

    Akdeniz Bölgesi önüzmüdeki 3 günlük dönemde her gün yağış alıyor. Yarın ara ara güneşin de görüldüğü ama yağmurlu bir hava etkili olacak. Cuma günü ise hava kapanır ve yer yer sağanak olacak şekilde yağış devam eder. Cumartesi günü ise sağanak etki alanını biraz daha genişletecek. Sıcaklıklar önüzmüdeki 3 günlük dönemde 1-2 derece inip çıksa da 10-15 derece aralığında ölçülüyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow