hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (29-11-2014)

    Hava Durumu (29-11-2014)
    expand

    Marmara Bölgesinde bulutlar tekrar yoğunlaşmaya başlıyor ancak rüzgar zayıf. İstanbul çevrelerinde akşama doğru kısa süreli bir yağmur geçişi olabilir. Pazar günü ise yağış bölgenin genelinde. Pazartesiye de sarkacak ve pazartesi yine bölgenin genelinde sıcaklık tek haneli değerlerde ölçülecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege’nin iç kesimlerinde sis var. Kıyı kesimlerinde hava parçalı bulutlu. Yağış Ege’ de pazartesi gelecek ancak bir günlük, pazartesiye kalmıyor.

    Akdeniz Bölgesi parçalı bulutlu. 17-18-19 derecelerde sıcaklık ölçülüyor. Bu değerlerde sapma pazar da pazartesi de olmayacak güneş görülecek.

    İç Anadolu Bölgesinde gece sıcaklıklar sıfırın altına iniyor. Gizli buzlanmaya dikkat. Pazar günü yağış gelecek. Doğusunda karla karışık yağmur şeklinde olacak.

    Karadeniz’in orta kesimleri yerel olarak ıslanıyor. Pazar günü yağış bölgenin tamamında olacak. Gümüşhane-Bayburt dolaylarında yağış kara dönebilir.

    Doğu Anadolu Bölgesinde sis var. Kars-Erzurum-Ardahan dolaylarına pazardan itibaren tekrar kar gelecek. Pazartesi günü yağış bölgenin güneyine doğru genişleyecek. Malatya-Elazığ dolayları da ıslanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow