hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (22-01-2014)

    Hava Durumu (22-01-2014)
    expand

    Marmara’da öğle saatlerine kadar lodos yine kuvvetli hava parçalı çok bulutlu. Sabahın ilk saatlerinde yerel yağışlar olabilir, perşembe yine bölgesel yağış geliyor. Cuma yalnızca bölgenin batısında Edirne, Çanakkale çevrelerinde devam ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesi molalarla sağanak yağışlı perşembe kesecek. Cuma günü yalnızca kıyı Ege’ye tekrar yağış gelecek.

    Akdeniz parçalı bulutlu Antalya yerel yağışlar alabilir, doğusuna: Mersin, Adana dolaylarına zayıf yağışlar perşembe günü gelecek, cuma kesecek bu dönemlerde sıcaklık 16-17 derecelerin altına inmeyecek.

    İç Anadolu da bulutlanıyor, Ankara’da Eskişehir’de yağışlar var ve bu yağışlar ara ara gün ortalarında sağanağa döner. Bölgenin doğusunda etkin yağışlar perşembe günü olacak. Kayseri, Sivas’ta karla karışık yağmura dönebilir.

    Karadeniz’in büyük kısmı ıslanıyor. Orta Karadeniz’de Samsun dolaylarındaysa yağış yalnızca sabahın ilk saatlerinde. Doğu Karadeniz’de ki sağanak yağış birkaç gün sürecek bölgenin yükseklerinde önümüzdeki günlerde yağış karla karışık yağmur ve kara dönecek.

    Doğu Anadolu’nun kuzeyi zayıf kar yağışlı, güneyinde ise Hakkari dolaylarında karla karışık yağmur var. Bu yağışların büyük çoğunluğu cumaya kalmıyor, kesiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güney doğu Anadolu Bölgesi molalarla yağışlı, Perşembe de olacak yağışlar cuma günü kesecek, sıcaklık biraz düştü perşembe cuma 1-2 derece artar.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow