hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Açıkhava'nın kapanış konseri 2CELLOS'tan

    Açıkhavanın kapanış konseri 2CELLOStan
    expand

    Pera Event organizasyonunda gerçekleştirilen, 1 Ağustos'ta başlayıp 31 Ağustos'a kadar devam eden, Açıkhava'nın en uzun soluklu etkinliği Turkcell Yıldızlı Geceler 2014 konserleri, 2CELLOS'un muhteşem performansı ile final yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pop ve rock, klasik ve film müziği arasındaki sınırları yıkan 2CELLOS olarak bilinen Genç Hırvat Müzisyenler Luka Sulic ve Stjepan Hauser, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranları ile buluşurken, aynı zamanda bugüne kadar geçekleştirilen en uzun soluklu konser serisi olan Pera Event organizasyonundaki Turkcell Yıldızlı Geceler'in kapanış konserini verdi.

    Michael Jackson'ın "Smooth Criminal" parçasına yaptıkları yorumla dünya çapında üne kavuşan 2CELLOS, kendilerine özgü cover parçaları ile dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

    Üç yılda iki albüm yapan 2 CELLOS, albümlerinde yer alan Pink Flyod, Alice Cooper, Kiss, Deep Purple gibi sanatçıların şarkılarına getirdikleri yeni yorumlarla hayranlarına muhteşem bir performans sergiledi.

    Seyirci Açıkhava'yı terk etmedi!

    Çellonun ruhlarına dokunan farklı bir tınısı olduğunu söyleyen Luka Sulic ve Stjepan Hauser, kimi zaman çello ile dans ederek, kimi zaman kavga ederek, tam anlamıyla çellolarını konuşturdukları gecede hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

    "Benedictus", "Where The Streets Have No Name", "Viva La Vida", "Shape of My Heart", "Resistance", "The Book of Love", "Human Nature" parçalarının ardından "Smooth Criminal" yorumu ile Açıkhava'da binlerce kişiyi ayağa kaldıran 2CELLOS, sahne şovları ile izleyiciye unutulmaz anlar yaşattı.

    Final parçaları "Satisfaction"dan sonra iki kez bis yapan Luka Sulic ve Stjepan Hauser, seyircilerin Açıkhava'yı terk etmemesi ve yoğun istek üzerine  kulisten çıkıp hayranlarına imza verdi.

    Muhteşem geceye Muhteşem Yüzyıl'dan konuklar

    Muhteşem gecede, 2CELLOS'u izlemeye gelenler arasında, yerli ve yabancı pek çok konuk arasında Asena Erkin, Halil Sezai ve gecenin ritmine ayak uyduran Muhteşem Yüzyıl'ın şehzadeleri Aras Bulut İyemli ve Engin Öztürk de vardı.

    Açıkhavanın kapanış konseri 2CELLOStan

    Karikatüristlerin gözünden kadın-erkek ilişkileri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow