hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Keremcem, "Razı Olmaktır Aşk" dedi

    Keremcem, Razı Olmaktır Aşk dedi
    expand

    Pop müzik sanatçısı Keremcem, kendi adını verdiği 5. albümünün 3. klibini “Razı Olmaktır Aşk”a çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Merakla beklenen klip için Onur Yayla yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Keremcem; yeni klibinin çekimini kendi orkestrasının da yer aldığı 34 kişilik bir ekiple beraber 16 saatlik bir çalışma sonucunda tamamladı. Klip dijital ortamda ilk kez ve sadece http://www.netd.com/muzik adresinde yayınlandı.

    Keremcem, “Bu albümü hayatımda bir objeyle tanımlamamı isteseler, ruhumu düzgün gösteren bir lunapark aynası derdim” şeklinde açıkladığı 5. albümü “Keremcem”in 3. klibi “Razı Olmaktır Aşk” için kamera karşısına, beraber çalıştığı orkestrası ile geçti.

    5. albümünün ilk klibini “Aptal Aşık”, ikinci klibini ise “Berbat” şarkısına çeken Keremcem’in, merakla beklenen “Razı Olmaktır Aşk” klibi, Onur Yayla’nın yönetmenliğinde çekildi. 34 kişilik bir ekiple çekilen klipte Keremcem’e kendi orkestranın yanı sıra oyuncular Yiğit Güven ve Deniz Baydur da eşlik etti.

    16 saat süren “Razı Olmaktır Aşk” şarkısının klip çekimi, Keremcem’in rol aldığı “O Hayat Benim” dizisinde Mehmet Emir Atahan’ın evi olarak kullanılan Reşadiye’deki konakta gerçekleşti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Razı Olmaktır Aşk

    İki gencin terk edilmiş bir yalıda, eğlenceli ve kimi zaman merak uyandırıcı anlarını konu alan klipte, gençler yalıda tesadüfen eski bir kemanist fotoğrafı bulur. Aynı zamanda evde bir anlığına o kemanisti gördüklerini düşünen iki genç, kemanist, Keremcem ve orkestrasının daha önceden o yalıda yaşadıklarını düşünmeye başlarlar ve hatta o anda dahi onları yanı başlarında hissederler.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow