hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Portishead biletleri avantajlarla Funclub'da ön satışta

    Portishead biletleri avantajlarla Funclubda ön satışta
    expand

    20 Ağustos'ta efsanevi İngiliz grup Portishead'in İstanbul'da ilk kez sahne alacağı Midtown Fest için sınırlı sayıda avantajlı bilet, 21-28 Nisan tarihleri arasında müzik dünyasının ilk ve tek avantajlar kulübü Funclub'da satışa sunuluyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'nin önde gelen sanatçılarını, hayranlarıyla bir çatı altında toplayan Funclub, Portishead konserine özel sunduğu avantajlarla müzikseverleri ayrıcalıklı kılıyor.

    İngiltere'nin ikonik grubu Portishead ilk kez İstanbul'da!

    Sanatçıların resmi fan kulüplerini tek bir platformda toplayarak birçok ünlüye aynı anda kolay erişim imkanı sağlayan Funclub, sınırlı sayıda talihliye Portishead ile tanışma fırsatı da dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunuyor.

    21-28 Nisan tarihleri arasında Funclub'dan bilet satın alanlar, kazandıkları puanları Funclub web sitesindeki tüm alışverişlerinde kullanabiliyor.

    Ayrıcalıklar dünyasına giriş sunan platform, "Funclub Live" iOS ve Android uygulaması ile gişeden bilet alma zahmetini de ortadan kaldırıyor.

    Portishead Afiş'te...

    Etkinlik akşamı, Funclub kullanıcılarına özel ayrılan giriş alanı ise, Portishead hayranlarını en hızlı şekilde müzik festivaline kavuşturmak için tasarlanıyor.

    Dream TV'nin medya sponsorluğunda, GNL organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleştirilecek Midtown Fest'de yerini almaya hazırlanan Portishead, İngiltere'den Savages ve Thought Forms, Türkiye'den The Ringo Jets, The Away Days ve Telepotik ile aynı sahneyi paylaşacak.

    Ayrıntılı bilgi için: www.funclub.com.tr

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow