hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İbrahim Çelikkol: "Sinem'e çok aşığım"

    İbrahim Çelikkol: Sineme çok aşığım
    expand

    Oyuncu İbrahim Çelikkol, Sinem Kobal hakkında ilk kez konuştu. "Sinem'le evliliği düşünmüyor değiliz ama 'Şu tarihte mi evlenelim' gibi bir şeyimiz henüz yok" diyen Çelikkol, "Sinem'e çok aşığım" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arda Turan'ın eski nişanlısı Sinem Kobal ile birllikte olduğu dedikoduları ile uzun süre magazin gündeminde yer tutan oyuncu İbrahim Çelikkol, Kobal'ın geçtiğimiz günlerde birlikte oldukları fotoğrafları sosyal paylaşım ağı Instagram'da paylaşmasının ardından ilk kez ilişkine dair açıklamalarda bulundu.

    Sinem Kobal'a çok aşık olduğunu dile getiren Çelikkol, ilişkilerinin 8-9 ay önce bir barda tanışmalarının ardından başladığını söyledi.

    Çelikkol, evlilikle ilgili planlarının olup olmadığı yönünde bir soruya, "Evliliğe karşı değilim, anlaşabildiğin bir partnerle çok güzel bir şey de olabilir. Düşünmüyor değiliz ama “Şu tarihte mi evlenelim!” gibi bir şeyimiz henüz yok" cevabını verdi.

    Hürriyet'ten Ayşe Arman'ın sorularını yanıtlayan İbrahim Çelikkol'un açıklamalarından satırbaşları şöyle:

    Bu evde Sinem’le mi yaşıyorsunuz?

    Birlikte yaşamıyoruz, yalnızım ama sık sık geliyor. Nişantaşı’nda da evim var. Ama daha çok buradayım, çekim biter bitmez atlayıp geliyorum. “Yalnızım” derken, ben burada köy insanlarıyla birlikteyim. Burada bir annem, bir babam, bir abim var. Dibine kadar hakiki insanlar.

    Her Türk dizisinde kesinlikle karşımıza çıkan 15 senaryo unsuru

    ‘Deniz Çakır’la evlenecek’ diye haberler çıkmış. Şimdi de Sinem Kobal’la Kasım’da evleniyorsun diye haberler çıkıyor. Bunlar tamamen gazetecilerin uydurması mı?

    Ciddi bir ilişki yaşadığın zaman , adını evlenecekler diye koyuyorlar. Evliliğe karşı değilim, anlaşabildiğin bir partnerle çok güzel bir şey de olabilir. Düşünmüyor değiliz ama “Şu tarihte mi evlenelim!” gibi bir şeyimiz henüz yok.

    Kasım’da değil yani...

    Yok, planlanmış bir durum yok. Belki Ekim’de evleniriz, belki yarın. Her an, her şey olabilir. Hayat da zaten böyle bir şey değil mi?

    Kadınların beğendiği bir adam olunca, birlikte olduğun kadını çok da gözlerine batırmamak mı lazım?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yok canım. Sinem’le fotoğrafımı Instagram’a koyuyorum, gizlediğim sakladığım bir şey yok.

    Acıların kadını Bergen'in trajik hayat hikayesi...

    Nasıl tanıştınız?

    Ayşe Barım’ın ofisinde. Çok doğaldı, çok güzel gülüyordu. Ve samimiydi. Zaten öyle kadınları severim. Uzun bir süre sadece arkadaştık. Sonra ben Amerika’ya hem tatile hem de eğitime gittim. Telefonda konuşuyorduk ama adını koyduğumuz bir şey yoktu. Döndükten sonra başladı ilişkimiz. Çok âşığım Sinem’e...

    Ne güzel böyle söyleyebilmen! Hadi mutluluk karenizi anlat...

    -Ormanda el ele yürümek. Onu alıp ormanın içine götürüyorum. ATV’ye biniyoruz, off-road yapıyoruz. Sinem de sporu seven bir insan olarak yürüyüş, koşu her şeye uyum sağlıyor.

    Ne kadar oldu ilişkiniz?

    -Amerika’yı sayarsan, 8-9 ay oldu. Bizi engelleyen, saklandığımız gizlendiğimiz bir durum yok.

    Fotoğraflarınızın çekilmesi falan canını sıkmıyor mu?

    Yooo. İlla Bebek-Boğaz hattı takıntın yoksa kim nereden çekecek, çekse de ne olur ki. Biz farklı yerlere gitmeyi seviyoruz, İzmit’in Maşukiye’si var, Kaz Dağları var. Fethiye Ölüdeniz yaptık, kendimize küçük oteller buluyoruz.

    Yine Rihanna yine frikik!

    Eski sevgililer huzursuz ediyor mu seni? Arda’yla birlikteydi uzun süre...

    Herkesin geçmişte yaşadığı şeylere saygı duymak lazım. Sinem de saygı duyulacak bir insan.

    Kıskanç bir adam mısın?

    Kıskanırım tabii. Annemi de, arkadaşlarımı da, sevgilimi de kıskanırım. Kıskançlık insanın doğasında var. Herhangi biriyle yılışıklık gibi bir durum olursa, adamın tavrı hoşuma gitmezse, söylerim, izin vermem.

    Nasıl izin vermezsin, ne dersin?

    “O insanla görüşmeni istemiyorum!” derim. “Çünkü benim gördüğüm ama senin göremediğin birtakım şeyler var. Ama benim göremediğim şeylerle ilgili de sen beni uyar.” Zaten ilişki böyle bir şey. Seni bir anda iki insan yapıyor, dört gözün olmaya başlıyor, sevgilin adına da düşünüyorsun.

    İnsanlar seni nasıl tanısın istersin?

    Kendim gibi.

    10 yıl sonra kendini nerede hayal ediyorsun?

    Hiçbir fikrim yok!

    İlk aşk?

    Ağaç altında ilk öpüştüğüm kızdı. İzmit’te bir banka oturmuştuk. İlk defa elini tutmuştum. Elimin neden terlediğini, kalbimin neden küt küt attığını o zaman anladım. Aşk böyle bir şeydi. Orta birdeydim. Sonra sevgilim oldu. 5-6 sene sürdü.

    İsmi neydi?

    Ay söylemem, kocası var, adam sinirlenir filan. Boşver, geçmişte kalmış güzel bir anı, kimseye huzursuzluk vermeyelim.

    İlk seks?

    Böyle şeyleri anlatabilme yeteneğim yok! İsteğim de yok. Sevdiğim kızlaydı. Sadece bunu bil yeter.

    Hiç aşk acısı çektin mi?

    -Ben ne bir kadın tarafından terk edildim ne de ettim. Hep, birlikte karar verdik. Ama evet, ayrılık acısı yaşadım. Yaşamamış olan var mıdır?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow